• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara – cukinijų derliaus metas, o koks geresnis būdas juos panaudoti nei išsikepti gardžius blynus? Jurgita išdavė skaniausių cukinijų blynų receptą, tad išbandykite jį jau šiandien.

Vasara – cukinijų derliaus metas, o koks geresnis būdas juos panaudoti nei išsikepti gardžius blynus? Jurgita išdavė skaniausių cukinijų blynų receptą, tad išbandykite jį jau šiandien.

REKLAMA

Blynams reikės: 400 gr cukinijos (svoris nuluptos ir išskobtos); 100–130 gr mocarelos; 1 kiaušinio; apie 5 v. š. miltų; pusė svogūno; krapų; itališko žolelių mišinio; druskos.

Padažui: grietinės; česnako; krapų; druskos.

Cukiniją ir mocarelą sutarkuojame stambia tarka, svogūną – smulkia. Jei cukinija išskiria skysčio, jį nupilame. Sumaišome visus ingredientus. Tešla turi būti gana tiršta, tad miltų kiekį pasikoreguokite patys.

Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių. Padažui sumaišome visus ingredientus. Skanaus!

Šaltinis: Jurgittos receptai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų