Reikės: 300–400 gr kiaulienos/jautienos faršo, skardinės konservuotų raudonų pupelių, skardinės smulkintų pomidorų savo sultyse, 0,5 raudonos paprikos, 2–3 v.š. pomidorų padažo, skardinės konservuotų kukurūzų, 2 svogūnų, 2–3 česnako skiltelių, 0,5 l jautienos sultinio (naudojau kubeliais), paprikos prieskonių, pipirų ir druskos, šlakelio aliejaus.
Gaminimo eiga
Puode (galite gaminti gilesnėje keptuvėje) ant šlakelio aliejaus pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus, paskui įdėjau smulkintą česnaką, gabaliukais pjaustytą papriką. Viską pakepinau iki daržovės kiek suminkštės.
Paskui į puodą sudėjau faršą, pagardinau prieskoniais ir kepiau ~ 7–10 min., vis pamaišant, kad faršo gabaliukai būtų kuo mažesni. Į apkeptą faršą sudėjau pomidorų padažą, konservuotus pomidorus ir supyliau sultinį. Troškinau ant silpnos ugnies ~ 15–20 min. Troškinio tirštumą reguliuokite pagal save.
Galiausiai sudėjau konservuotas raudonas pupeles ir kukurūzus (ragaukite, jei trūksta kokių prieskonių, dadėkite pagal savo skonį). Dar ~ 10 minučių ir troškinį atjungiau nuo kaitros. Patiekiant galite užsibarstyti tarkuoto sūrio. Skanaus!