Geriausiai organizmą valantys produktai:
Baltagūžiai kopūstai. Kaip vartoti: galite šviežius arba raugintus, arba net sultis.
Raudonieji burokėliai. Kaip vartoti: virtus, galite gaminti barščius, arba salotas arba sultis.
Česnakas. Kaip vartoti: geriau šviežią arba susmulkintą.
Svogūnas. Kaip vartoti: įprastai šviežią, salotose arba spiritinėje trauktinėje bei kosmetinėms kaukėms (nuo spuogų ir inkštirų).
Obuoliai. Kaip vartoti: paprastai juos vartoja šviežius ir tik su odele, taipogi galite sultis ir trintą tyrę, kompotą.
Avokadai. Kaip vartoti: paprastai jį valgo šviežią, dėkite į salotas, arba valgykite kaip sviestą.
Spanguolės. Kaip vartoti: spanguoles valgome šviežias su cukrumi arba kaip morsą, sultis arba uogienę.
Informacija šiame straipsnyje yra išskirtinai pažintinio pobūdžio ir nepakeičia sertifikuoto šio profilio specialisto konsultacijos.