• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jupiteris nušvies jūsų dangaus skliautą iki birželio pabaigos. Pasinaudokite šiuo laikotarpiu: neišsibarstykite po smulkmenas. Susikaupkite pagrindiniams tikslams, kad jus lydėtų sėkmė.

Jupiteris nušvies jūsų dangaus skliautą iki birželio pabaigos. Pasinaudokite šiuo laikotarpiu: neišsibarstykite po smulkmenas. Susikaupkite pagrindiniams tikslams, kad jus lydėtų sėkmė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iki vasaros pradžios vienišių Vandenių gyvenime gali užgimti ir sutvirtėti meilė, kuri palies savo švelniais pirštais jų taurias širdis. Tačiau, nepaisant viso jų jausmų rimtumo ir gilumo, laisvės dvasia gana greitai prabus Vandeniuose, ir jie iš naujo gins savo nepriklausomybę.

REKLAMA

Patys ryškiausi ir įdomiausi įvykiai vyks tų Vandenių gyvenime, kurie yra gimę pirmojoje dekadoje - jie kovos dėl naujų paskyrimų ir spręs pačius prestižiškiausius uždavinius. Saturno įtakoje teks įdėti daug pastangų trokštamam tikslui pasiekti.

Meilė ir santykiai: 2013 metų horoskopas Vandeniui

2012 metai pridarė daug painiavos santykiuose, kurie buvo gana problemiški ir sudėtingi, ir 2013 metai sugrąžins Vandeniams stabilumą ir aiškumą. Atsisveikinkite su pykčiu ir vaidais, tegul jie lieka praeityje, o naujaisiais metais Vandeniai galės patirti džiaugsmų ir ramybę.

REKLAMA
REKLAMA

2013-aisiais metais vienišų Vandenių laukia ypatingas susitikimas, kuris gali tapti kažkuo daugiau, negu vien tik draugystė. Jie turi galimybę sudaryti stiprią ir tvirtą sąjungą, atmetę į šalį nepasisekimo baimę.

Naujieji metai padės pašalinti neapibrėžtumą ir įvairias sulaikančias kliūtis. Galų gale, gimusieji po šiuo ženklu nustos jausti agresyvumą ir susierzinimą. Vandeniai įgis pasitikėjimą savimi ir balansą, kurių taip ilgai ieškojo. Tie sprendimai, kuriuos jie priims 2013 metais, padės pakeisti jų gyvenimą į gerąją pusę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Karjera ir finansai: 2013 metų horoskopas Vandeniui

Praėję metai buvo gana sudėtingi, su jų neįtikimais posūkiais ir nuolatine deklaracijų kaita. Tai negalėjo neatsiliepti Vandenių nuotaikai. Laimei, 2013-ieji suteiks jiems daugybę galimybių kilimui.

Pirmieji mėnesiai su trumpalaike neapibrėžtumo tarnyboje krize taps Vandeniams savotišku išbandymu, o po to, paklausę išmanančių žmonių patarimų, jie galės grįžti į teisingą kelią.

REKLAMA

Tie Vandeniai, kurie jau rado savo pašaukimą, galės gauti daugybę dovanų, sustiprinti pozicijas ir tiesiog geriau gyventi. Be to, jie galės sutvirtinti partnerystės santykius su kolegomis ir klientais.

Nebijokite eksperimentų ir inovacijų - jūs turite puikių idėjų, kurios gali atnešti milžinišką sėkmę. Ypač puikiai Vandeniai gali pasirodyti kolegų tarpe smegenų šturmo metu - šiems padarys įspūdį netradicinis jų požiūris ir mastymas. Tokį genialumą įvertins ne tik kolegos, bet ir vadovybė.

REKLAMA

Jeigu jūs ieškote darbo, nesijaudinkite! Šiais metais jums nereikės vargti su įvairiausiais reziumė ir skelbimais. Pirmajame pusmetyje Jupiteris suteiks jums galimybę stabiliam uždarbiui gauti, kurios jūs ieškojote.

Šiais metais Vandeniai linkę pagrindinį dėmesį skirti pinigams, kadangi praėję metai jiems nebuvo lengvi ekonominiu požiūriu. Laimei, 2013-ieji metai atneš su savimi šviežio oro, kurio Vandeniai galės kvėptelėti. Pinigai gimusiems po šiuo ženklu daugiau nebebus problema: po keleto mėnesių darbo jūs gausite adekvačią grąžą.

Sveikata: 2013 metų horoskopas Vandeniui

Metai Vandeniams bus gana ramūs, tačiau verta atkreipti dėmesį į savo silpnąsias vietas - virškinamąjį traktą ir nervų sistemą.

Rytoj skaitykite 2013 metų horoskopą Žuvims  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų