• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koks bus 2013 metų horoskopas įvairiems Zodiako ženklams. Mes siūlome jums galimybę pažvelgti į ateitį. Mes paliekame 2012 metus, ir į mūsų duris netrukus pasibels 2013-ieji. Ką jie mums atneš? Kai kada naujieji metai mus nuvilia, kai kada, atvirkščiai, maloniai nustebina.

Koks bus 2013 metų horoskopas įvairiems Zodiako ženklams. Mes siūlome jums galimybę pažvelgti į ateitį. Mes paliekame 2012 metus, ir į mūsų duris netrukus pasibels 2013-ieji. Ką jie mums atneš? Kai kada naujieji metai mus nuvilia, kai kada, atvirkščiai, maloniai nustebina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Norėdami tinkamai pasirengti tam, kas neišvengiama, skaitykite savo horoskopą, kuris padės geriau susivokti šiame šiame nuostabiame ir paslaptingame pasaulyje. 2013 metų horoskopas atsakys į svarbiausius klausimus, kurie jaudina mūsų širdis. Kiekvienam Zodiako ženklui mes praversime duris į nedideles pranašystes, kas jūsų laukia karjeros, meilės, finansų ir sveikatos srityje. Tad pradėkime nuo lėtųjų planetų...

REKLAMA

Vandenio era žengia savo pirmuosius žingsnius, asimiliuodama bendrą žmonijos žinių bagažą. Plutonas bus Ožiaragyje 11 metų, tuo tarpu Uranas užtruks Avine 5 metus. Tai palankus metas naujoms žinioms įgyti (žmogaus potencialo tyrimas, suvokimo metodų praplėtimas, joga ir astrologija).

Kokie Zodiako ženklai bus patys sėkmingiausi 2013 metais? Jupiteris ir Saturnas – vienos iš pačių galingiausių planetų astrologijoje. Jupiteris – sėkmės planeta, tuo tarpu Saturnas valdo asmeninę sėkmę ilgą laiko tarpą. Jų įtaka juntama ne tik karjerai, bet ir asmeniniam gyvenimui, ši įtaka labai svarbi įsitvirtinimui tiek darbe, tiek visuomenėje.

REKLAMA
REKLAMA

Jupiteris 2013 metais 2013 metais Jupiteris nušviečia Dvynių žvaigždyną, kurį jis paliks tik birželio 26 dieną ir persikels į astrologinį Vėžio ženklą. Tokiu būdu, Dvyniai (ypač gimę antrojoje ir trečiojoje dekadoje) ir Vėžys (ypač gimę pirmojoje ir antrosios dekados pradžioje) – pagrindiniai pretendentai į tuos kuriems šypsosis sėkmė naujaisiais metais! Pirmasis 2013 metų pusmetis (iki birželio pabaigos) bus triumfo laikotarpis oro ženklams – Dvyniams, Svarstyklėms ir Vandeniui, kurie maudysis fortūnos spinduliuose. Taip pat pasiseks ir ugnies ženklams: Avinui ir Liūtui (išskyrus Šaulį, esantį opozicijoje Dvyniams su juose karaliaujančiu Jupiteriu). Mergelė ir Žuvys, tikėtina, pajus neigiamą kvadratūros įtaką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo 2013 metų birželio 26 dienos Jupiteris bus Vėžyje, o Saturnas – Skorpione. Tokiu būdu, viena iš pačių įtakingiausių planetų antrajame pusmetyje globos vandens ženklus - Skorpioną, Vėžį ir Žuvis. Antrasis pusmetis – taip pat puikus metas Žemės ženklams (Jaučiui, Mergelei ir Ožiaragiui), tačiau pirmiausia bus pamaloninta Mergelė – pas ją vėl sugrįš sėkmė. O po Ožiaragio ženklu gimusiųjų laukia sunkus periodas, susijęs su Jupiterio opozicija. Ir, pagaliau, Avinai ir Svarstyklės gali patirti kai kurių sunkumų, susijusių su neigiama kvadratūros įtaka.

REKLAMA

Saturnas 2013 metais Saturnas, kuris visus ateinančius ir praktiškai visus 2014 metus (iki gruodžio 23 dienos, kada jis pereis į Šaulio ženklą) bus Skorpione – ženkle, atsakingame už seksualinius santykius, valdžią ir pinigus. Kartais ši planeta vadinama „Tėvu-Laiku“, kadangi ji simbolizuoja visa tai, kas mūsų gyvenime ilgam! Paprastai ji daro lėtą poveikį, pristabdydama judėjimą apsukui, ragindama mus pajusti visą santykių ir idėjų gelmę.

REKLAMA

Saturnas taip pat yra labai svarbus emociniu atžvilgiu. Su juo jūs galite pasijusti laisviau ir lengviau, atsikratę savo gyvenime viso to, kas slegia, kelia depresiją ir yra atgyvena. Tačiau, būdamas Marso namuose, Saturnas gali spinduliuoti griaunamąją energiją, skatinančią konfliktus ir prievartą.

Nuo 2012 metų spalio Saturnas yra Skorpione ir jis, pirmiausia, darys teigiamą poveikį vandens ženklams – Vėžiui, Žuvims ir Skorpionui. Be to, jis savo dovanomis apipils Mergelę ir Ožiaragį. Jaučiai gi gali pajusti galingą Saturno opozicijos įtaką, todėl jiems reikia kaupti kantrybės atsargas. Padidėjęs konfliktiškumas ir konfrontacija su pasauliu – štai ko gali tikėtis kvadratūroje esantys Liūtai ir Vandeniai, ypač tie, kurie gimė pirmojoje ir antrosios dekados pradžioje.

Netrukus paskelbsime atskirų Zodiako ženklų horoskopą 2013 metams

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų