Laimei, radome patogų triuką, kuris padės jums išsaugoti braškes nuo minkštos mirties tik per 30 sekundžių!
Prieš pristatydami šį patogų triuką, norime šiek tiek pakalbėti apie braškių valgymo naudą. Teigiama, kad šis vasaros vaisius padeda numesti svorį, nes juose yra stebėtinai mažai kalorijų. Negana to, šiame vaisiuje taip pat yra daugybė antioksidantų ir vitaminų.
Džiovinkite braškes 30 sekundžių
Tiesą sakant, braškėse yra daugiau vitamino C nei apelsinuose! Vienintelis vaisius, kuriame yra daugiau vitamino C, yra kiviai. Braškėse taip pat yra daug folio rūgščių, kurių taip pat reikia tam, kad išliktume sveiki. Taigi, tikrai yra daug priežasčių valgyti daugiau šio skanaus ir sveiko raudono vaisiaus!
Vaisius reikia nuplauti – tai elementari higiena. Niekam nepatinka atsikąsti vaisiaus ir pajausti burnoje smėlį, purvą ar kokį vabzdį. Tačiau kartais dėl drėgmės, kuri lieka nuplovus vaisius, atitinkami vaisiai tampa minkšti ar net sugenda. Laimei, šią problemą lengva išspręsti, ir jums tereikia plaukų džiovintuvo! Nuo braškių nuimkite lapinius vainikus, tada tinkamai jas nuplaukite, tips-and-tricks.co
Tada sudėkite jas ant popierinių rankšluosčių – jie sugers daug drėgmės. Įjunkite džiovintuvą (užteks silpniausio vėjelio) ir džiovinkite braškes 30 sekundžių. Vėliau padėkite jas atgal į šaldytuvą. Pastebėsite, kad braškės daug ilgiau išlieka šviežios ir skanios!