TV PROGRAMA

Ketvirtadienis, gegužės 2 d.
00:00
Auksinis narvelis
3 sezonas, 19 serija

00:00 Auksinis narvelis

Pavadinimas originalo kalba: Camdaki Kiz

Šalis, metai: Turkija, 2023

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 3

Serija: 19

Jaunyste ir grožiu spinduliuojanti Nalan visa gyvenimą buvo verčiama siekti tobulumo. Nei akimirkai nepaliekama be priežiūros, ji visa vaikystę kentė savo senos motinos Feridės priespaudą ir engimą. Mergaitė augo net nenutuokdama, kad Feridė yra ne jos mama, o senelė. Tikroji Nalan mama pastojo būdama paaugle ir mirė gimdymo metu. O senoji Feridė niekada neatleido anūkei, nes šį atėmė iš jos mylimą dukrą. Griežtas auklėjimas davė tik tiek, kad Nalan išsimokslino ir galiausiai įsidarbino architekte didelėje viešbučius valdančioje įmonėje. Sedatas – jaunas viešbučio paveldėtojas, įklimpęs į negarbingą meilės romaną su ištekėjusia dviejų vaikų mama Džana. Jaunuolis gyvena šeimos namuose, kur visą valdžią savo rankose laiko jo tėvas Rafetas. Rafetas trokšta kuo skubiau apvesdinti sūnų palaidūną ir taip nutraukti negarbingą jo romaną su Džana. Vieną dieną Sedato sesuo Selena grįžta namo su puikia naujiena. Ji sutikusi simpatišką merginą, kuri puikiai tiktų jos broliui į žmonas! Visiems sutarus dėl santuokos ir priėmus sprendimą, Nalana tikisi ištrūkti iš savo despotės, viską kontroliuojančios mamos rankų. Deja, jos gyvenimas naujuose namuose nei iš tolo neatrodo toks, koks buvo susikurtas fantazijose. O šeima, kurios nare ji tapo, pasirodo dar keistesnė, nei jos pačios. Juodos ir purvinos paslaptys, intrigos ir begalinis troškimas ištrūkti iš sielą naikinančio narvo.
00:55
TV pagalba
17 sezonas, 163 serija

00:55 TV pagalba

Pavadinimas originalo kalba: TV Pagalba

Šalis, metai: Lietuva, 2023

Žanras: Pramogos

Sezonas: 17

Serija: 163

Pagarba žiūrovui, dėmesys skambinančiam, pagalba jos ieškančiam šios laidos misija.
02:30
Stilingi jausmai
1 sezonas, 112 serija

02:30 Stilingi jausmai

Pavadinimas originalo kalba: Dress to Impress

Šalis, metai: Didžioji Britanija, 2017

Žanras: Realybės šou

Sezonas: 1

Serija: 112

Tai - realybės šou, kuriame vienišus žmones sujungia mada. Kiekvienoje serijoje pristatomas stilingas vienišius bei trys potencialūs partneriai, kurių užduotis - per duotą laiko tarpą išrinkti ir nupirkti drabužių derinį vienišiui. Kurio derinys labiausiai patiks, laimės romantišką pasimatymą su vienišos širdies savininku.
03:25
Advokatės Derou. Žmogžudystės balsai

03:25 Advokatės Derou. Žmogžudystės balsai

Pavadinimas originalo kalba: Darrow & Darrow: In the key of murder

Šalis, metai: JAV, 2018

Žanras: Filmai, drama

Aktoriai: Kimberly Williams-Paisley, Tom Cavanagh, Wendie Malick, Lilah Fitzgerald, Barclay Hope

Klerė Derou yra vieniša mama ir ambicinga teisininkė. Ji niekada nepamina principų ir kovoja už teisybę iki paskutinės teismo proceso minutės. Paprastas teisinės konsultacijos pasiūlymas virsta didžiausiu Klerės teisinės karjeros iššūkiu, kai jos naujoji simpatija, apygardos prokuroras Mailsas Strasbergas, supažindina ją su savo jaunesne seserimi Fibi. Praleidusi vakarą klube, kuriame Fibi dainuoja, ryte Klerė sužino, kad mergina yra suimta už savo prodiuserio nužudymą. Visi netiesioginiai įkalčiai rėkte rėkia apie Fibės kaltę. Juk pasirašiusi nepalankią sutartį su prodiuseriu, o po to įsivėlusi į konfliktą su juo, ji pabijojo netekti visų įrašų ir pašalino vyruką sau iš kelio. Nors Klerė niekada nenagrinėjo nužudymo bylos, Mailsas neįsivaizduoja, kad mylimos sesers likimą galėtų patikėti kam kitam. Ar Klerei pavyks išnarplioti nusikaltimą?
05:50
Galaktikos agentūra
1 sezonas, 19 serija

05:50 Galaktikos agentūra

Pavadinimas originalo kalba: L'agence galactique

Šalis, metai: Prancūzija, 2018

Žanras: Serialai, nuotykių

Sezonas: 1

Serija: 19

Šioje galaktikoje kasdien genda ir lūžta skalbimo mašinos, skrudintuvai ir žaislai – robotai. Galaktikos remonto agentūros guru Denis Ovenas su draugais visada pasiruošę padėti bėdos ištiktiems gyventojams. Tik kaskart tenka įsitikinti, kad atvykus Galaktikos agentūros vyrukams, viskas tampa daug sudėtingiau. Šių jaunuolių įsikišimas problemą padidina dar labiau. Todėl nepamirštami nuotykiai – garantuoti!
06:00
Į sveikatą!
3 sezonas, 16 serija

06:00 Į sveikatą!

Pavadinimas originalo kalba: Į sveikatą!

Šalis, metai: Lietuva, 2024

Žanras: Kasdienybė

Sezonas: 3

Serija: 16

Laidos herojai kviečia pasinerti į sporto, įkvėpimo ir sveikos gyvensenos stiprinimo nuotykius.
Į viršų