TV PROGRAMA

Trečiadienis, birželio 06:08 d.
00:10
Kraujas ir lobiai
1 sezonas, 6 serija

00:10 Kraujas ir lobiai

Pavadinimas originalo kalba: Blood & Treasure

Šalis, metai: JAV, 2019

Žanras: Serialai, nuotykių

Sezonas: 1

Serija: 6

Aktoriai: Matt Barr, Sofia Pernas, James Callis, Katia Winter, Mark Gagliardi

Senienų ekspertas Denis ir meno vagilė Leksė suvienija jėgas, kad sugautų teroristą, finansuojantį savo išpuolius pinigais, gautais už vogtus artefaktus. Visame pasaulyje ieškodami savo taikinio jie privalo įsikūnyti į skirtingus personažus. Bet būti žingsniu priekyje nėra taip paprasta. Vienu metu nusikaltėlio pėdsakai atveda juos į Austrijos pilį, kurioje vokiečiai Antrojo pasaulinio karo metu galėjo paslėpti Kleopatros sarkofagą. Vėliau jie seka užuominomis į Ispanijos kalnus, kuriuose įstrigusiame vagone galėtų būti tas taip ieškomas sarkofagas. Net FTB sutinka jiems padėti, nes tikslas - išsaugoti žmonių gyvybes, kurios visai nerūpi taip ieškomam teroristui. Ar Deniui ir Leksei pavyks laiku išaiškinti sekančią istorinę vertybę, kurios bet kokia kaina gviešis teroristas?
01:10
Goldbergai
8 sezonas, 14 serija

01:10 Goldbergai

Pavadinimas originalo kalba: The Goldbergs

Šalis, metai: JAV, 2020

Žanras: Serialai, komedija

Sezonas: 8

Serija: 14

Aktoriai: Wendi McLendon-Covey, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia, Patton Oswalt

Ginkluotas savo tėvų kamera, vienuolikmetis Adamas Goldbergas pradeda filmų kūrimo karjerą dokumentuodamas savo šeimos gyvenimą.
01:40
Goldbergai
8 sezonas, 15 serija

01:40 Goldbergai

Pavadinimas originalo kalba: The Goldbergs

Šalis, metai: JAV, 2021

Žanras: Serialai, komedija

Sezonas: 8

Serija: 15

Aktoriai: Wendi McLendon-Covey, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia, Sam Lerner

Ginkluotas savo tėvų kamera, vienuolikmetis Adamas Goldbergas pradeda filmų kūrimo karjerą dokumentuodamas savo šeimos gyvenimą.
02:10
Franklinas ir Bešas
2 sezonas, 10 serija

02:10 Franklinas ir Bešas

Pavadinimas originalo kalba: Franklin & Bash

Šalis, metai: JAV, 2012

Žanras: Serialai, komedija

Sezonas: 2

Serija: 10

Aktoriai: Mark-Paul Gosselaar, Breckin Meyer, Malcolm McDowell, Beau Bridges, Reed Diamond

Džaredas Franklinas ir Peteris Bašas - porelė agresyvių gatvės teisininkų. Jie be skrupulų imasi sudėtingiausių bylų ir negaili energijos ginti abejotinos reputacijos klientus. Laimėję sudėtingą bylą, jie patenka į advokatų kontoros savininkų akiratį. Puikų darbą teismo salėje įvertina Stantonas Infeldas, vienos ir geriausių Los Andželo advokatų kontoros vyresnysis partneris. Jis įdarbina pašėlusį advokatų tandemą ir tikisi įnešti užsidegimo ir aistros darbui į gerokai apsnūdusį kolektyvą. Tokiam sprendimui tikrai nepritaria likę partneriai, bet kelio atgal nebėra ir Džaretas su Peteriu turės įrodyti, ko yra verti. Laimėtos bylos užtikrins darbą advokatų kontoroje, bet nesėkmės gali reikšti tik viena. Jiems teks grįžti į gatvę.
05:40
Kur aukščiau?
1 sezonas, 2 serija

05:40 Kur aukščiau?

Pavadinimas originalo kalba: End of the Rope

Šalis, metai: JAV, 2022

Žanras: Dokumentika, nuotykių

Sezonas: 1

Serija: 2

Ar gali būti kas nors ekstremaliau, nei kabant dideliame aukštyje taisyti milžiniškos užtvankos įtrūkius? Arba nusileisti iš malūnsparnio prie pat vandenyno, pilno aštriadančių ryklių? Buvęs alpinistas Traskas Bredberis imasi visų iššūkių, kuriuos jam yra paruošusi filmavimo komanda. Net tokioje didelėje šalyje, kaip Amerika, nėra lengva rasti entuziastų, galinčių atlikti sudėtingus darbus dideliame aukštyje, kabant ant lyno. Kiekviena šio dokumentinio ciklo serija supažindina su užduotimi, jos sudėtingumu ir įgūdžių, kurie reikalingi tai užduočiai atlikti, svarba. Kvapą gniaužiantys vaizdai - garantuoti.
Į viršų