TV PROGRAMA

Šeštadienis, gegužės 4 d.
00:30
Indianapolis. Nepaprasta drąsa

00:30 Indianapolis. Nepaprasta drąsa

Pavadinimas originalo kalba: USS Indianapolis: Men of Courage

Šalis, metai: JAV, 2016

Žanras: Filmai, veiksmo

Aktoriai: Tom Sizemore, Nikolas Keidžas, Thomas Jane, Matt Lanter, James Remar

Tikrais įvykiais paremtas filmas pasakoja 1945 metais, besibaigiant Antrajam pasauliniam karui, nutikusią istoriją. Filipinų jūroje patruliuojantį JAV laivą, vadovaujamą kapitono Čarlzo Makvėjaus (akt. Nicolas Cage'as), liepos trisdešimtąją pakerta Imperatoriškojo Japonijos laivyno torpeda. Tris šimtus narių talpinantis laivas sminga į dugną, kai kurie vyrai išgyvena ir bando išsilaikyti ant laivo atplaišų be maisto, vandens ir jūroje, kurioje pilna grobuonių ryklių. Taip prasikankinę penkias dienas, kai kurie mirė nuo sunkių sužeidimų, kiti pateko į ryklių nasrus, dar kiti iš troškulio gėrę jūros vandenį mirė nuo apsinuodijimo arba užvaldyti haliucinacijų apie salą puolė į gelmes patys...
03:05
Okupacija. Misija lietus

03:05 Okupacija. Misija lietus

Pavadinimas originalo kalba: Occupation: Rainfall

Šalis, metai: Australija, 2020

Žanras: Filmai, veiksmo

Aktoriai: Dan Ewing, Temuera Morrison, Lawrence Makoare, Daniel Gillies, Zac Garred

Praėjus dvejiems metams po tarpgalaktinės ateivių invazijos mūsų planetoje tvyro chaosas. Išgyvenusieji Sidnėjuje, Australijoje, kovoja beviltiškame žemės kare. Kasdien daugėjant aukų, pasipriešinimas ir netikėti jų sąjungininkai atskleidžia sąmokslą. Ši informacija yra neįkainojama, nes jos dėka karas gali baigtis lemiama. Ar ateiviai, pasiryžę paversti žemę savo naujais namais, leisis įveikiami? Ar žmonijai lemta išsigelbėti?
05:45
Lombardų žvaigždės
6 sezonas, 6 serija

05:45 Lombardų žvaigždės

Pavadinimas originalo kalba: Pawn Stars

Šalis, metai: JAV, 2011

Žanras: Realybės šou

Sezonas: 6

Serija: 6

Šeimos lombardas Vegase yra panašus į muziejų. Jame yra įvairių senovinių ir unikalių perliukų. Niekas tiksliai nežino, kokie žmonės šiandien atvyks į lombardą ir kiek įdomių, retų ar unikalių daiktų atneš parduoti. Lombardui vadovauja jo savininkas Rickas Harrisonas, kuris su savo tėvu įkūrė pirmąjį lombardą būdamas 23 metų, ir nuo tada jiedu kartu šioje veikloje. Kai Ricko sūnui buvo devyneri metai, jis taip pat pradėjo dirbti šiame šeimos lombarde, kur dirba iki šiol. Vyrams dažnai padeda įvairūs ekspertai, kurie specializuojasi tam tikroje srityje, kad įvertintų daiktus ir suprastų, ar jie bus įdomūs pirkėjams. Jų darbas yra išsiaiškinti, ar atvežtas daiktas nėra. Žiūrovai turės puikią galimybę pamatyti unikalių ir įdomių dalykų, sužinoti jų istoriją, įvairius faktus, o taip pat liudyti ryšį tarp šviesios Harrisonų šeimos ir kitų darbuotojų.
Į viršų