• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje, Gedimino prospekto pradžioje, duris atvėrė naujas tradicinis italų restoranas. Šia proga susirinkę svečiai vaišinosi beveik dvidešimt metų patirties virtuvėje turinčio restorano šefo ir savininko ruoštais gurmaniškais užkandžiais ir smagiai leido laiką.

21

Vilniuje, Gedimino prospekto pradžioje, duris atvėrė naujas tradicinis italų restoranas. Šia proga susirinkę svečiai vaišinosi beveik dvidešimt metų patirties virtuvėje turinčio restorano šefo ir savininko ruoštais gurmaniškais užkandžiais ir smagiai leido laiką.

REKLAMA

Šventėje dalyvavęs verslininkas Žilvinas Grigaitis prisipažino, kad jau seniai taip smagiai nešoko, rašoma pranešime žiniasklaidai. 

Grigaitis dėkojo bendražygiams

„Prisipažinsiu, jau seniai taip smagiai nešokau. Šio tradicinio italų restorano, kuriame picos gaminamos pagal senuosius receptus, savininkai – ne tik puikūs verslininkai, atgaivinę seną restoraną ir pavertę jį nauja stilinga vieta, bet ir nuoširdūs bei draugiški žmonės, gebantys suburti bičiulius. Žiemos šventės – puikus laikas pabūti su artimaisiais ir bičiuliais.

O artėjant Naujiesiems metams pats laikas padėkoti draugams už kartu praleistas akimirkas ir būtinai rasti laiko pabūti drauge, papietauti, pabendrauti ir smagiai pasijuokti iš praėjusių metų nesėkmių.

REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai pasakyti vieną kitą komplimentą, ištarti padėkos žodį“, – kalbėdamas apie besibaigiančius metus susimąstė Žilvinas Grigaitis.

REKLAMA

Italai rūpesčiais neapsikrauna

Restorano savininkai pasidalijo italų šeimų tradicijomis ir papasakojo, kad Italijoje šiuo metų laiku labai populiaru su draugais ir artimaisiais susitikti restoranuose – išbandyti naujus patiekalus, pasikeisti dovanomis ir palinkėti vieni kitiems gražių artėjančių švenčių.

„Italai neapkrauna savęs buitiniais rūpesčiais ir tikrai moka džiaugtis bei mėgautis saldžiomis gyvenimo akimirkomis.Jie geba susiburti, pasidžiaugti vienas kitu. To mums iš jų ir linkiu pasimokyti“, – sakė sutuoktiniai, Vilniaus centre atidarę modernų italų restoraną, skirtą šeimų ir bičiulių draugiškiems pasisėdėjimams.

REKLAMA
REKLAMA

Beveik dešimt metų patirties restoranų versle turinti pora tikisi, kad „Panevino“ taps nauja ne tik lietuvių, bet ir užsieniečių traukos vieta. 

Šventiniame italų restorano atidaryme dalyvavę Rasa Barauskaitė ir Petras Daunys prasitarė, kad šventiniu laikotarpiu jie mėgsta „degustuoti“ restoranus, atrasti naujus skonius ir susitikti su bičiuliais. „O jei vakaras pavirsta smagiu ir šurmulingu vakarėliu su dainomis ir šokiais, smagumas dar didesnis!“ – sakė verslininkė, pati organizavusi šimtus renginių.

Aukštuomenės analitikas
Aukštuomenės analitikas
O Jegelavičiėnė spėjo sudalyvauti kol vaitulionis gedėjo su katinu
koks čia jankis žvengia
Maniau,kad čia kirkorovas
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų