Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Majoneze kad ir dietiskam yra kiausinio ir pieno milteliu ir mat kučiu valgytoja atsirado tai ir zuvi valgyk su manonezu ditojezu
Ačiū, tikriausiai labai skanu. Bet man dar norėtųsi apkepinto svogūno ir trinto česnako. Pastarasis mišrainę išlaiko šviežią kitai dienai, jeigu atlieka.
Ačiū, tikriausiai labai skanu. Bet man dar norėtųsi apkepinto svogūno ir trinto česnako. Pastarasis mišrainę išlaiko šviežią kitai dienai, jeigu atlieka.
Avokadas ir sojų pienas į baltą mišrainę...Apsivemk.Turbūt pati sau susiformavo tokią nuomonę, kad čia "išskirtinė mišrainė"
Žiauru.......nežinau ar atsigausiu.....kaip smagu,kad sužinojau tokį receptą!!!!be jo švenčių nebūtų buvę!!!!valio!!!!!!!
Tai kur čia stebuklas kurio nevalgėme???
Tai senas receptas, nieko naujo.
kas per nesamones su tais receptais ?!
Jei nera ka normalaus ir is tikruju gero ir naujo rasyti ,tai is vis nerasykite.
Pilstymas is tuscio i kiaura...
Jei nera ka normalaus ir is tikruju gero ir naujo rasyti ,tai is vis nerasykite.
Pilstymas is tuscio i kiaura...
Senai zinomas receptas tos misraines,tik va parase Montvidiene ir reik butinai paskelbti,o jei parasytu paprasta moteryte tai butu nė motais
@Grazina
Tik niekad nedėjom avokado ir sojos pieno, aliejaus citrinos rūgšties.Gal čia jos tokia mišrainė, tik jau ne tradicinė balta mišrainė ir valgoma ne tik per Kūčias, o kada tik norisi.
Tiesiog aukštasis pilotažas. Pateikiama tarsi kažkas ypatingo, o yra visiškas niekas. Apgailėtina.
REKLAMA
REKLAMA
Tokios baltos mišrainės dar neragavote: Veronika Montvydienė dalijasi išskirtiniu receptu