• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sėkmingi verslai išsilaikyti konkurencinėje aplinkoje gali tik nuolat investuodami, tobulindami savo įrangą bei kurdami naujus produktus – būtent tą tvirtina šviežių konditerijos bei įvairiausių pilno grūdo kepinių bendrovės „AR maistas“ įkūrėjas Rytis Rimkevičius.

5

Sėkmingi verslai išsilaikyti konkurencinėje aplinkoje gali tik nuolat investuodami, tobulindami savo įrangą bei kurdami naujus produktus – būtent tą tvirtina šviežių konditerijos bei įvairiausių pilno grūdo kepinių bendrovės „AR maistas“ įkūrėjas Rytis Rimkevičius.

REKLAMA

O šio šeštadienio TV3 laidoje „Sėkmės istorijos“ jis pasidalins ir savo sėkmės paslaptimi – kaip nuo 14-os metų verslu užsiimti pradėjusio vyro svajonės galiausiai tapo realybe?

Įmonės įkūrėjas ir komercijos vadovas R. Rimkevičius laidoje papasakos, kaip jo bendrovė kūrėsi, augo ir galiausiai išsiplėtė į didžiulį automatizuotą verslą, beveik nereikalaujantį rankų darbo.

R. Rimkevičius prekyba užsiimti pradėjo dar būdamas 14-metis.

Tuomet traukiniu jis važiuodavo į Latvijoje esantį Daugpilio miestą, ten pirkdavo riedlentes bei elastinių tvarsčių pakuotes, o vėliau, visa tai su bičiuliu parvežę į Lietuvą, parduodavo vietinėse komiso parduotuvėse. 

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 18 metų R. Rimkevičius ėmė prekiauti duonos gaminiais, ir vis paslapčia pasvajodavo apie nuosavą kepyklą.

„Tuo metu jokios ateities vizijos dar neturėjau. Tiesiog norėjau kažką veikti“, – televizijos žiūrovams prisipažins R. Rimkevičius.

REKLAMA

Tačiau šiandien vizija tapo realybe. Laidos žiūrovams verslininkas papasakos, kaip jo įkurtai įmonei sekasi augti konkurencinėje aplinkoje, atskleis, su kokiais didžiausiais iššūkiais tenka susidurti, bei įvardins, kurie kepyklos gaminiai yra populiariausi skirtingais metų laikais.

O jei norite sužinosite pagrindinę R. Rimkevičiaus verslo sėkmės paslaptį, nepraleiskite šio šeštadienio laidos.

Šiuo metu įmonė jau ruošiasi artėjančiam šventiniam laikotarpiui, kadangi ši kepykla  – didžiausia kūčiukų kepėja visoje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

O juk prieš didžiąsias metų šventes, tai – didžiausias prekybos tinklų hitas! Tačiau ar žinojote, į kurias dar šalis keliauja šie lietuviški kepiniai?

Šį šeštadienį žiūrovai taip pat turės galimybę pasižvalgyti po vos prieš mėnesį duris atvėrusią naują „AR maistas“ gamyklą, kurioje viskas yra automatizuota.

Dar daugiau – gamykla yra išskirtinė, nes turi savo saulės parką ir naudoja jame pagamintą energiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vis daugiau Lietuvos įmonių siekia būti nepriklausomos, pačios valdyti savo kaštus. O energetikos kaštai sudaro vieną didžiausių dalių įmonių gaminamų produktų savikainoje. Būtent dėl to verslo atstovai vis dažniau investuoja į atsinaujinančius energijos šaltinius. Jie siekia ne tik tvarumo, bet ir nori ieškoti sprendimų, padedančių sumažinti gaminamos produkcijos kainas“, – laidoje pasakos „Citadele“ banko Lietuvoje filialo vadovas Darius Burdaitis.

REKLAMA

Jis taip pat pasidalins, kurių sričių atstovai ir kokiais tikslais dažniausiai kreipiasi į banką dėl galimų paskolų verslo plėtrai, atskleis, kaip yra nusprendžiama, kuriuos projektus finansuoti bei kaip vertinamos galimos rizikos.

D. Burdaitis apžvelgs ir dažniausiai pasitaikančias įmonių klaidas bei patars, kaip galima jų išvengti. Taip pat sužinosite, kodėl kai kurios verslininkų baimės yra visiškai nepagrįstos.

Laidos vedėjas Audrius Bružas taip pat turės savų užduočių – išbandys kepėjo amatą. Kaip jam seksis ir su kokiais didžiausiais sunkumais Audrius susidurs, pamatysite jau artimiausiose laidoje. 

„Sėkmės istorijos“ – šeštadieniais, 9.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų