• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu žinotumėte, kad jūsų laukia paskutinė vakarienė, ką valgytumėte? O apie ką kalbėtumėtės? Tokius intriguojančius klausimus komikas Mantas Katleris šiandien debiutuojančioje TV3 laidoje „Paskutinė vakarienė“ užduos žinomam Lietuvos dainininkui, ilgamečiam TV3 veidui Marijonui Mikutavičiui.

Jeigu žinotumėte, kad jūsų laukia paskutinė vakarienė, ką valgytumėte? O apie ką kalbėtumėtės? Tokius intriguojančius klausimus komikas Mantas Katleris šiandien debiutuojančioje TV3 laidoje „Paskutinė vakarienė“ užduos žinomam Lietuvos dainininkui, ilgamečiam TV3 veidui Marijonui Mikutavičiui.

REKLAMA

Vakarienės metu jis ne tik papasakos apie didžiausius sentimentus jam keliančius patiekalus, bet prabils ir apie kartu su jais užplūstančius prisiminimus.

Laidos „Paskutinė vakarienė“ premjera jau šiandien, 19.30 val., tik per TV3!

M. Mikutavičius papasakos apie savo vaikystę, artimiausius bičiulius ir smagiausius su jais patirtus nuotykius, vestuves su mylimąja Ieva Daugirdaite, muziką bei reikšmingiausius savo kūrinius.

O kartu jis pasiduos linksmiems M. Katlerio žaidimams, kurie žinomą vyrą privers prabilti apie tai, ko dar niekuomet viešai nėra sakęs.

REKLAMA
REKLAMA

Šių produktų niekada nevalgo

Pavyzdžiui, ar žinote, kokių produktų M. Mikutavičius niekada nevalgo? Nustebsite, tačiau jo nemėgstamiausių produktų sąrašo viršuje – kiaušiniai ir majonezas, tad Velykos atlikėjui toli gražu nėra mėgstamiausia šventė.

REKLAMA

„Aš neinu ir nesirodau, aš sėdžiu namie susiėmęs galvą rankomis ir nesirodau niekur“, – laidoje juokaus M. Mikutavičius.

Atlikėjas svarstys, galbūt vaikystėje prisivalgė pakankamai kiaušinių su majonezu, todėl šiandien į juos žiūrėti nė nenori, vis tik, jis prisimins ir mokyklos laikus, kurie paliko ne pačius maloniausius prisiminimus apie šiuos produktus:

„Čia yra sovietinės mokyklos grimasos, nes dažnai per pusryčius būdavo kiaušiniai. <...> Tai buvo du kietai virti kiaušiniai, tokie pamėlę, visiškai nulupti, perpjauti per pusę ir ant jų šliūkštelėta majonezo.

REKLAMA
REKLAMA

Visa tai atrodydavo, kad pastovėję kokį pusę metų, majonezas įgavęs geltoną spalvą ir net matydavai, kaip viršus pasidengęs plona plutele. Tas vaizdas man būdavo baisus.“

M. Mikutavičius atviraus, kad mokydamasis vyresnėse klasėse, o tuomet vyresnėliai mokydavosi aukštesniuose aukštuose, kai būdavo patiekiami kiaušiniai su majonezu, nė nesileisdavo į pirmą aukštą valgyti.

„Man tiesiog darydavosi bloga, aš kažkur vaikščiodavau kuo arčiau langų“, – prisiminimais dalinsis atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidoje „Paskutinė vakarienė“ – maistas ir pokalbiai be apribojimų

TV3 debiutuoja laida „Paskutinė vakarienė“, kurioje M. Katleris kalbins garsius Lietuvos žmones. Vieni iš jų puikiai žino, kaip veikia pramogų verslas, kiti – kaip valdyti valstybę. Treti savo darbu užveda minias – ir visai nesvarbu, tai sporto ar muzikos pasaulis. Visus juos vienija tai, kad mums, lietuviams, būtent šie žmonės ir dar neatskleisti jų gyvenimo puslapiai yra patys įdomiausi.

REKLAMA

Prieš atvykdamas į laidą, kiekvienas garsus M. Katlerio svečias atskleis net 5 patiekalus, kurie jam kelia didžiausius sentimentus, primena apie svarbiausias akimirkas ar reikšmingiausias keliones. O gal – vos kartą patirtą, bet nepamirštamą skonį.

O kol talentingasis virtuvės šefas Martynas Meidus visa tai gamins, M. Katleris su šalies įžymybėmis kalbėsis apie tai, ką žino tik jų artimiausieji.

Tai – istorijos, apie kurias dar neskaitėme naujienų portaluose, žinomų žmonių svajonės, kurių dar negirdėjome, geriausi jų matyti filmai, skaitytos knygos, o gal ryškiausi jų darbai, kurie jiems patiems reiškia daugiausiai.

REKLAMA

Kviesdamas savo svečius pokalbiui, M. Katleris kiekvieno svečio prašo įsivaizduoti, kad tai yra paskutinė vakarienė jo gyvenime. O pats Mantas – paskutinis žmogus, su kuriuo jie šneka.

Tačiau Mantas įspėja – šiame projekte žiūrovai tikrai neišgirs tokių istorijų, kurias žinomi žmonės pasakotų jau 64 kartą.

Jokių apribojimų nebus ir vakarienės metu – virtuvės šefas bus pasirengęs pagaminti bet kokį patiekalą. „Jei reikia omaro iš Kanados – pasakykite, bus. Siekiame, kad žmonės rinktųsi tai, ką, pavyzdžiui, kažkada valgė kelionėje, ir ko daugiau niekada gyvenime Lietuvoje neberagavo“, – atskleidžia M. Katleris.

Giedorelis dietologu patapo. O kada apie kvantine fizika prades "eksperto" pezaliones varyti?

Dar viena nežiūrima laida su nemėgstamu vedėju normalių žmonių nežiųrimoje televizijoje
Pagal balsą galima suprasti, kodėl kiaušinių nevalgo...:))
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų