• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę popmuzikos karalienė Madonna savo 66-ąjį gimtadienį su artimaisiais atšventė Italijoje, kurorte, kuriame retai lankosi garsūs veidai.

Šią savaitę popmuzikos karalienė Madonna savo 66-ąjį gimtadienį su artimaisiais atšventė Italijoje, kurorte, kuriame retai lankosi garsūs veidai.

REKLAMA

Penktadienį, rugpjūčio 16 d., popmuzikos ikona paminėjo savo ypatingą dieną ir leido laiką už Atlanto, lydima dviejų savo dukrų - 11 metų dvynių Estere ir Stellos - ir savo vaikino, futbolininko Akeemo Morriso.

Viešėdama Italijoje Madonna apsistojo Positano „Villa TreVille“ kurorte - tame pačiame penkių žvaigždučių viešbutyje, kurį šią vasarą per atostogas Italijoje užsisakė Jennifer Lopez, rašo people.com.

Šis viešbutis su vaizdu į Tirėnų jūrą, kuriame kambariai gali kainuoti iki 2 000 JAV dolerių už naktį, yra buvęs režisieriaus Franco Zeffirelli vasaros poilsio vieta. Dabar ji priklauso Govindui Friedlandui, o jai vadovauja generalinis direktorius Martino Acampora.

„Positano News“ redaktorius Michele Cinque leidiniui „PEOPLE“ Villa TreVille“ kurortą apibūdino kaip „vieną prabangiausių objektų pasaulyje, tačiau kartu labai ramų ir privatų“.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalį švęsdama gimtadienį Madonna dalyvavo tradicinėse itališkose Ferragosto iškilmėse Montepertuso restorano „La Tagliata“ balkone, kurių metu virš Amalfio pakrantės pokšėjo fejerverkai.

REKLAMA

Dainininkė ir jos svečiai - iš viso apie 30 žmonių grupė - taip pat buvo pakviesti į išskirtinę vakarienę Pompėjos archeologiniame parke, teigia šaltinis PEOPLE.

Pranešama, kad vakarienę, kurią surengė trimis „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintas restoranas „Quattro Passi“ ir kuriai vadovavo „Villa TreVille“ šefas Vincenzo Castaldo, įkvėpė Viduržemio jūros regiono dieta ir Amalfi pakrantės kulinarinės tradicijos.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinio teigimu, „Quattro Passi“ šefai Antonio ir Fabrizio Mellino sudarė valgiaraštį taip, kad jis atitiktų Madonnos pageidavimus dėl paprastų Viduržemio jūros regiono įkvėptų patiekalų, be to, į jį buvo įtraukti vietiniai ingredientai. Tarp šių ingredientų buvo ekologiškos daržovės, jūros gėrybės iš Sorento pusiasalio, vietiniai Menaikos ančiuviai ir naminė duona.

Virėjų firminiai patiekalai, patiekti per Madonnos gimtadienio vakarienę, buvo mini penne su cukinijomis ir escarole, gardinti prieskoninėmis alyvuogėmis ir kedro riešutais, brusketos su Sorento pomidorais ir alyvuogėmis, pridūrė šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų