35 metų dainininkė leidiniui „Hello“ sakė, kad ją teko „pakelti nuo grindų“ po to, kai ji agonijoje nukrito ant žemės.
Adele pasakojo gerbėjams, kad jos komandos narys rado ją negalinčią pajudėti užkulisiuose ištikus išialgijos priepuoliui, rašo mirror.co.uk.
NHS interneto svetainėje rašoma, kad išialgija (kojos skausmas, tirpimas) apibūdinamas kaip nervinis kojos skausmas, kurį sukelia apatinės nugaros dalies sutrikimas.
Apie nemalonų nutikimą ji pasakojo gerbėjams per paskutinį savo pasirodymą „Weekends with Adele“.
Pasak „The Sun“, Adele buvo priversta šiek tiek pailsėti ir palikti sceną. Ji scenoje prisipažino: „Ketinu atsisėsti ir pailsėti nuo šio priepuolio“.
Ji pasakojo, kad „gyrėsi“ pasveikusi nuo chroniško nugaros skausmo, bet tada jis vėl grįžo. Šlubčiodama ant scenos, Adele neslėpė, kad jai sunku.
„Aš turiu dar dvi dainas, tiesiog turiu pereiti į kitą scenos pusę. Šiomis dienomis turiu šlubčioti, nes man labai skauda sėdmenis ir koją“, – prisipažino ji.
2021 m. interviu leidiniui „The Face“ atlikėja pasidalijo įžvalgomis apie savo gyvenimą, sergant liga.
„Nugaros skausmus jaučiu jau pusę savo gyvenimo. Ji paūmėja paprastai dėl streso arba dėl netinkamos laikysenos. Apačioje, kur mano pilvas sustiprėjo, nugaros skausmai nebe tokie stiprūs. Tai reiškia, kad galiu daugiau dirbti, galiu daugiau bėgioti su vaiku“, – pasakojo moteris.
Adele, kuri 2019 m. numetė 44 kg svorio, yra sakiusi, kad geriau rūpinasi savimi po to, kai dėl sveikatos problemų jai kilo jausmas, kad ji gali daugiau niekada nebekoncertuoti.
Londone gimusi dainininkė pirmą kartą susirūpino savo sveikata ir svoriu dar 2012 m. Dėl savo balso ji pirmiausia atsisakė kasdien išgeriamų 10 puodelių saldžios arbatos ir atsisakė alkoholio, cigarečių, kofeino ir visų aštrių ir nesveikų maisto produktų.
2016 m. prieš gastroles ji numetė dar daugiau svorio, norėdama „įgauti ištvermės“.
O 2017 m., kaip manoma, ji numetė daugiau nei 12 kg, kaip teigiama, dėl to, kad įgyvendino antrą pokytį - Sirtfood dietą. Pagal šią maisto programą lieknėjantys žmonės maitinasi augalinės kilmės maisto produktais, tokiais kaip kopūstai, grikiai, žalioji arbata ir čiobreliai.