Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Žemaitijoje paslaptingas ingredientas yra šlapenka ;))) jūs lietuviai gal nei neragavę....
pati ir esk ta misraine dar uogienes isidek ir varskes
Siklė! Ir burokai, ypač tinka ne raudonieji burokėliai o tie kiauliniai balti burokai. Mišrainė gaunasi super. Ėdu pati ir visus vaišinu. Kainuoja labai pigiai. beje baltą mišrainę reikai vadinti "Olivje", nes taip Rusijoje ji vadinama ir yra pakankamai prašmatnus valgis. O mes gi ėdame lygiai taip pat kaip jie, - pusryčiams buterbrodas su dešra, pietums MIRTINAI SVAIKA ZUPĖ (vakarykštes atliekas užpili vandeniu ir užvirini ir rusų liaudiesn "sveikas valgis" gatavas), kokių nors piktžolių sėklų kruopų košė (pvz grikių) su malta mėsa praskeista batonu (kotletu vadinkime tą valgį) ir kompotas. O vaakre - vėl kokios perlovkos košė. ČIA YRA VISŲ MŪSŲ DIETOLOGŲ ŠVENTAI REKOMENDUOMAS RACIONAS, YPAČ SVEIKAS. Laimė, kad jis žinomas tik Rusijjo kultūrinės įtakos zonos tautose (tame tarpe Lietuvoje). Pagyvenus Anglijoje pamatai kokį brudą ir ubagyną mes gyvendamoi Lietuvoje "ėdame" ir kaip valgo Eueopa. Bei kokais nesąmones sapalioja mūsų gydytojai - dietologai. Anglijoje jiems iš karto būtų atimatas diplomas ir licencija už tokias "rekomendacijas"
Reikia visai neturėti fantazijos, kad valgytum tą jovalą; prasčiokų ėdalas, o kur dar majonezas, kurį visi gamintojai daro iš visokio šlamšto. Šitą marmalą reikia visai mesti iš savo meniū. Ir jokie "ingredientų" keitimai čia nepadės.
@kaubojus
meniū-rimtai
REKLAMA
REKLAMA
Kitokia baltos mišrainės versija pagal Kotryną Starkienę: vietoje bulvių – netikėtas ingredientas