• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialiniuose tinkluose armiją sekėjų turinti tinklaraštininkė Ieva Swan traukia gerbėjų dėmesį puikia figūra, siūlomomis sveikų patiekalų alternatyvomis bei sporto ir stiliaus patarimais. Jau šį šeštadienį TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ ji teigs atradusi savo sėkmės paslaptį – socialiniai tinklai atspindi jos gyvenimą, o virtualiame pasaulyje ji yra tokia pat, kaip ir realybėje.

24

Socialiniuose tinkluose armiją sekėjų turinti tinklaraštininkė Ieva Swan traukia gerbėjų dėmesį puikia figūra, siūlomomis sveikų patiekalų alternatyvomis bei sporto ir stiliaus patarimais. Jau šį šeštadienį TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ ji teigs atradusi savo sėkmės paslaptį – socialiniai tinklai atspindi jos gyvenimą, o virtualiame pasaulyje ji yra tokia pat, kaip ir realybėje.

REKLAMA

Šio šeštadienio kulinarinėje pokalbių laidoje VOKĖ-III studijoje vedėja Ilona Juciūtė kalbins tinklaraštininkę I. Swan, o kol moterys smagiai šnekučiuosis, „Kamado Bono“ kepsninių meistras, virtuvės guru Robertas Svetlauskas, laidos viešniai paruoš kulinarinę staigmeną – marokietišką avinžirnių ir lęšių troškinį.

Daugybe įvairių veiklų užsiimanti I. Swan laidoje pasakos, kad jos gyvenimas yra labai įvairus, ir vieną, mylimiausią veiklą, išskirti būtų labai sunku. „Manau, kad socialiniai tinklai puikiai atspindi mano gyvenimą. Aš mėgstu sportuoti, gaminti maistą, o mano receptai dažniausiai būna orientuoti į sveiką mitybą. Domiuosi mada, dirbu stiliste, tad mano gyvenime – visko po truputį“, – šypsodamasi pasakos žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Ieva atviraus apie savo karjeros pradžią bei dalinsis mintimis, kad viskas prasidėjo dar tada, kai socialiniai tinklai nebuvo tokie populiarūs, kokie jie yra dabar. „Tai buvo lyg užklasinė veikla – grįžusi po darbo dalindavausi receptais. Bet, kaip ir prieš 6 metus, taip ir dabar pagrindinės temos išliko tos pačios: sveika mityba, sportas, įvairūs aprangos įvaizdžiai“, – kalbės tinklaraštininkė.

REKLAMA

Moteris pasakos, kad sveiką mitybą atrasti jai padėjo dabar jau buvęs vyras. Būtent jis jiems susipažinus parodė Ievai sveikos gyvensenos pusę. „Pradėjau gaminti sveikesnius receptus ir tiesiog nebesustojau. Vis ieškojau naujų ir dabar net neįsivaizduoju savo gyvenimo kitaip“, – pasakos ji.

Moteris pasakos, kad mėgsta išbandyti skirtingų pasaulio virtuvių receptus, o ypač jai patinka meksikietiška virtuvė. Daug keliaujanti nuomonės formuotoja pasakos, kad pasitaikius progai ji niekuomet neatsisako paragauti lankomos šalies tradicinių patiekalų.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš savaitę lankiausi Sakartvele. Išmėginau tokius tradicinius patiekalus kaip chinkali, chačapuri, charčio sriuba. Maistas labai patiko, žinoma, tačiau tokie patiekalai figūrai nėra labai naudingi. Bet, manau, norint patirti visus svečios šalies malonumus, maistas yra pirmoje vietoje“, – kalbės I. Swan.

Pašnekovė prajuokins laidos vedėją Iloną pasakiusi, kad kelionių metu valgymo taisyklių nėra – reikia savęs nevaržyti, o apie grįžimą į ritmą galvoti tik sugrįžus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat Ieva atskleis, ar mėgsta ragauti naujus patiekalus ir kas, ruošiant maistą, jai yra svarbiausia. „Kol kas nelabai mėgstu eksperimentuoti. Bet, jei lankyčiausi Kinijoje, galbūt, vabaliukų ir paragaučiau. Nesu ta, kuri ragauja viską, ką jai siūlo. Man labai svarbi patiekalo išvaizda. Kad ir kaip tai skambėtų, pirmiausiai aš valgau akimis. Kai gaminu pati, man labai svarbu, jog maistas lėkštėje atrodytų vizualiai gražiai, o ar skanu – sužinosime paragavę“, – juoksis žinoma tinklaraštininkė I. Swan.

REKLAMA

Kaip atrodo kasdieninė Ievos maisto lėkštė, kokius patiekalus moteris ruoš artėjančioms šventėms bei kas ją įkvėpė rinktis sveiką gyvenimo būdą, visa tai ir dar daugiau pamatysite jau rytoj, kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“.

Kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 10 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų