Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Prie baisiojo ruso anksčiau kaimuose kiekviena pirkia minimum po vieną kiaule turėjo , (pamenu puikiai) o dabar mažai trūksta kad į kalėjimą pasodintas būtum iš kiaules auginimą be leidimų krūvos. Prisidengiant specialiai skleidžiant afrikinius marus bus atimamos visos galimybės augintis pačiam ar išlikti mažu ūkiu. Taip ir tapsim neužilgo pilnai priklausomi nuo korporaciniu tinklu kur kuo toliau tuo labiau pardavinėjamas šlamštas
Man klausimas, o kur Prancūzai ir Danai deda senstelėjusius kuilius, kurie nebetinkami reprodukcijai?
Ir durniams aišku išplauk smegenis ir pinigus ir visa teorema tokių avarijų vienetai siulyciau vagis gaudyti daugiau naudos bus
Ponia veterinorė pamelvo,tokia mėsa prekiauti leidžiama,tik ji turi būti pažymėta specialiai...
Jeigu rimtai,šalta žalia kuiliena nesmirda,ji pasmirsta tik kaitinama,todėl kuilienos galit kuo puikiausiai nusipirkti ir sveriamame skyriuje,o jei smirdėjo,tai jau buvo pažeistas šilumos režimas,vakume ne vakume šalta -nesmirda.Anksčiau ir Maximoje ir Noerfoje buvo galima nusipirkti kuilieniukės,tai yra iškastruoti kuiliukai ,paskersti anksčiau laikom.Kas svarbiausia ir sprandinė ir šoninė tokiųnguvuliųnlabimgrži,ideali,tik gminant paaklinda kvapaa,nors ir nelbaimsyiprus.O čia tos veterinarinės pamokos beveik nieko bendro su prekyba neturi. Kuilių niekas neskerdžia pardavimui,nes jų ,mėsa nevalgoma,vien todėl,kad per kieta ,galėtų kas nors kur nors namuose paskersti ir kokiam turguje bandyti parduori,į prekynos centrus tikrai jie neptenka.Nesąžiningai jie gali būti dešrose,nes kai rūkoma,labai smirda,bet išrūkyta atšaldyta dešra nei kvepia,nei kokį apecifinį skonį turi.
@Dzeduks Ar visiems ar tik man taip iškraipo rašomą tekstą,atrodo,kad beraštis esu,bet tik čia,kitur aš esu raštingas?
Teko nusipirkti Utenos mėsos plonai piaustytos šoninės irgi su kuilio kvapu. Taigi kol ją apdoroja turėjo juk kažkas pastebėti, kad ji netinkama, bet supakavo ir paleido į prekybą. Taigi tokios mėsos visur yra galimybė nusipirkti.
Verslininkų godumui ribų nėra
Verslininkų godumui ribų nėra
@Ona Esu tokios mėsos nusipirkusi, kuri verdant putojo ir smirdėjo, teko išmesti.
Ir ne vien mėsą, bet ir kitus produktus, taip pat ir daržoves, nusipirkęs vakare - nebėgsi atgal, todėl belieka išmesti.
Atiduoda verslininkams pigiau, tai ir perka, o pardavinėja normalia kaina.
Mėsa tapo nevalgoma ne tik dėl smarvės,jos kokybė pakito,sprandinė tapo sausa ir sprangi ir niekam tai nesvarbu,iš kur ji vežama ,kuo ji šeriama,Lietuva agrarinė buvo valstybė,Rusiją šėrėme,bet mėsa buvo skani,sultinga,dabar norim tvarkyti pasaulį,bet ėdam tai ,kas.Europai netinka,savo ūkį sunaikinę, todėl,kad.valstybei vadovavo nemokšos mažvaikiai nuo asfalto,jie rūpinosi viskuo,tik ne savo valstybe ir.žmonėmis
@Akvilė Todėl,kad dabar modifikuoti paršiukai,tokios veislės,lietuviškų neliko,vietoje lietuviškų kiaulių ūkių tūrėsime fabriką prie Baisoglos..žemės tapo nereikalingos,nes ir kiaulių nereikia
@Dzeduks Modifikuoti paršiukai, cha cha cha. Ir sugalvok šitaip.
Tegyvuoja spekuliantai!
Dar galima nusipirkt normalios kiaulienos tai Norfoj,kitur tai tik atrabotkė ypač vakuume .Parsiveža verslininkai mėsą kurią nori užsieny išmest supakuoja ir prašau valgykite.
@Jo Mėgstat ukrainietišką?
Ačiū. Paaiškino, kodėl ta paršiena smirda. Bet ne kodėl parduoda ?
@? Visa bėda, kad ją parduoda jau paruoštą. Čia jau privaloma atsekti gamintoją, nes prekybininkas nekeps ir nevirs suvakumuotos mesos parduotuvės lentynoje, kad patikrintų kaip kvepia.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų