Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Visas kulinarinis maistas yra nesveikas. Kodėl leidžiama konditeriams tiek pridėti cukraus į gaminius? Aš norėčiau gal užsitepti medumi, uogiene ar kt., jei man bus nesaldu.
@Vida
Palmių riebalai, transriebalai, kodėl jie neuždrausti lyg šiol?
@Vida
o kas verčia pirkti nesveiką maistą? Išsikepkite pyragą pati ir tepkite kuo tik norite.
@Vida
Ten ne cukrus,o dirbtiniai saldikliai.Cukraus deda tik kaip indikatoriaus,kurį chemija turi atkartoti.Už tai ir skonis būna šlykščiai rūgštus arba karstelintis ir liežuvį graužiantis.
iš principo tai lyg ir logiškas pasiūlymas, bet seimo narys neturi elementaraus supratimo, kas tas nesveikas maistas yra, ir tikrai niekaip nesugebes apibrėžti. čia kai kam iš karto gal kyla asociacijos su saldžiais gėrimais ar riebiais burgeriais. o jei neriebus, bet privarytas cheminių priedų? o jei daržovė, bet pilna pesticidų, insekticidų ir trąšų liekanų? o jei ne gyvulinės kilmės riebalai, bet patys prasčiausi palmių ar kokoso? ir t.t ir pan.
A jus ten nebeturit ka veikt. Prilindo kazkokiu ausrieciu kaimieciu.
Dar vienas neprotaujantis... Paskaitykit maisto etiketes - tiek pridėtinių priedų,kad sveiko maisto ir su žiburiu nerasit. Iš kur tokie seime randasi? Kaip galima teikti tokį siūlymą kai net neegzistuoja apibrėžimas kas yra tas nesveikas maistas. Dar visai neseniai nesveikas maistas buvo kiaušiniai ir sviestas - dabar jau tapo sveikas. Net mokslininkai tarpusavyje negali susitarti kas sveika o kas ne - o čia kažkoks ufonautas geriau žino.
Nesveiko maisto pilnos maksimų, lidlų, rimi, iki, norfų ir kt. lentynos.
Naujas užmojis Seime: lietuvius bandys priversti atsisakyti „nesveiko maisto“