Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
LT prekybcentrio gaminama baltoji misraine,nera tinkamo skonio.Nes pagrindinis kriterijus yra savikaina/kaina. Slyksciausias yra padazas,jo sudetis.Jis katastrofiskai,sugadina skoni.Jauciasi piguva.Galiu lyginti,nes pats gaminu sia misraine,maisau virta vistiena,su rukyta kalakutiena,pridedu virtos jautienos.Visi kiti ingridientai,isskyrus kaimiskus kiausinius,daugmaz kokybe ar proporcijomis,panasus.Imu kaimiskus raugintus agurkus,nuvalau zievele,nuvarvinu,supjaustau.Apie padaza,nutylesiu,cia jau asmenines paslaptys.Bet galit nepabijoti prideti sauksta,kita garstyciu,girdejau rekomendaciju ir del krienu.Cia jau skonio reikalas.Juodieji,malti pipirai,irgi,labai atgaivina misraine,suteikia pikantiskumo.
@Nei vieno
Pats apie savikainą kalbi ir rašai nesamones kiek visko pridedi , kodėl tavo mintys taip plaukioja?
@Šiaip
Už tai, kad meluaja ir nori kažkaip pasigirti, kad viskas natūralu
@Nei vieno
agurkas raugintas, bulvė, morka, žirneliai, pipirai kvapieji ir juodieji, padažui aliejus alyvuogių 2/3 ir majonezas 1/3. svarbu bulvės kad būtų nebirios ir nepervirę. pas mus ją kaip garnyrą prie mėsos valgo, nesuprastų radę ten kiaušinių ar vištienos. nors kai lieka tai žiūrėk po šaukštą vis kas priėjęs įsideda ir kito valgymo nesulaukia balta mišrainė, skirtingai nei žalių daržovių salotų ar kokių burokėlių likučiai :)
agurko reikia rauginto. ir majonezo tik dėl akių, bet dvigubai praskiesti geru aliejum. be to bulves ir morkas verdu garuose. parduotuvėje tokios nebūna.
@man parduotuvinė netinka
Man agurkų bulvių žirnelių morkų nereikia pirkti užsiauginu,tai pirkti mišrainę gatavą būtų griekas
jei butu pastoviai šviežia ,o ne su feiri praplauta ir šviežiu majonezu užpilta
Peekybcentriuose ten ne mišrainė, o majonezo sriuba.
jokiu misrainiu neperku,nes per brangu,nepasitikiu sviezumu ir neaisku gal sudeti prasciausi produktai
@niekada
Galimai į bet kokias mišraines pardavimui dedami tokie produktai kurių galiojimo laikas jau į pabaigą
O mišrainės skonis jaučiasi is pigiausiu ingridientu be prieskoniu ? Pas raseiva galima nusitrucint kad Velykų nesulauktai bet pigu uztad
@Hm
ta mišrainė tai morka, bulvė ir žalieji žirneliai. labai abejoju, kad jų skonis gali kaip nors ypatingai varijuoti priklausomai nuo kainos.
Iš esmės tai kainuoja centus. Tik klausimas, kodėl tą pačią temą prieš diena nagrinėjo ruskyne portalai? TV3 iš to dar neišaugo???
Kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama, o dėl kainos ir ,,kokybės'' tai ir arkliui buvo aišku.
Firminis mišrainės receptas. Kas yra namie,supjaustai kubeliais ir užkreti majonezo. Jei kažko nėra - ir nereikia. Svarbu,kad būtų ne per skysta - kad kai krisi veidu į mišrainę...nepaskestum.
Čia receptas pasninkui.....
@!!!
Tai Kalėdoms. Bet suvalkiečiai valgo per Kūčias.
@!!!
Sočiai pavalgius lengviau pasninko laikytis.
Baltoji mišrainė – pirkti ar gaminti patiems: nepatikėsite, kiek skiriasi kainos