Singapūro restorano savininkas Francis kruopščiai deda vikšrus ant klientų užsakytų patiekalų. Ir ne, tai ne pokštas – restorano lankytojams patiekiami neįprasti patiekalai.
„Tai lyg džiovintų krevečių tekstūra. Jei manote, kad džiovintos krevetės yra malonios, vadinasi, taip ir yra. Jei valgysite tai užmerktomis akimis, negalėsite pasakyti, kad tai vikšras“, – tikino restorano viešnia.
Nepagaili 15 eurų
Svirpliai ir vikšrai patiekiami su ryžiais, makaronais ir bet kuo kitu. Šiuos vabzdžius Singapūro valdžia pripažino saugiais valgyti. Be to, žinoma, kad vabzdžiai yra puikus žmogui būtinų baltymų, riebalų ir vitaminų šaltinis.
„Reakcija buvo labai gera. Mano telefonas skambėjo be perstojo, daug klientų man skambina ir sako, kad nori paragauti maisto, paragauti vabzdžių“, – pasakojo restorano savininkas Francis Ng.
Patiekalai su vikšrais dar nėra įtraukti į nuolatinį įstaigos meniu, tačiau pirmoji gurmanų grupė sutiko, kad už tokį patiekalą gali mokėti 15 eurų.
Daugiau apie tai – aukščiau esančiame vaizdo įraše.