Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dariau. Tik zele reikia dėt daugiau kaip šaukštus. O taip tai labai skanus ir gaivus.
Tik! Braškes dėkite po to, kai įmaišysite želatiną!.
Ps kefyrą su želatina truputį pastingdinciau, tada paplakciau, tada imaisyciau braškes.
Taisote komentarus kad perskaičius gaunasi nesąmonė .
Ne naujiena man,jogurtą darau is uogų saldumą pareguliuoju su cukrumi.Viska galima padaryti ir želė idejus želė galima tortą is vaisių padaryti.Rašote tai kas seniai zinoma ir valgoma.
o kažkas naujo TV3, nebe išdavė, neteko amo, o parodė.
Kokio riebumo kefyras turi būti?
@Gr Geriausia iš riebesnio, šaltibarščiams skirto skanus ir be uogų, jei nėra.
Labai skanus desertas, tik aš supilstydavau į taures, kad sustingtų. Ačiū.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų