Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kol kas ten viskas tragiška. Aš vietoj vadovų jokio straipsnio net nebūčiau dėjęs kol kokybė bus tokia kokia yra dabar. Personalas žalias, neturintis jokio supratimo apie alų. Negalvojat, kad pub'e žmonės nors kažką turėtų suprast apie rūšis kurias pardavinėja? Bet šitą galima dar nurašyti ant nepatyrimo ir jaunučių padavėjų patirties stokos. Tačiau daugiau nei pusės patiekalų trūkumas iš meniu ir pasakymas, kad maisto laukti reiks dvi valandas - kliento nužudymas ir prašymas daugiau niekada neateiti. Plius jei pasirinktas Pub konceptas - tai alus turi būti pristatomas maksimaliai greitai. O atnešimas po 20 min ir pasiteisinimas, kad neturim taurių papildomų komentarų turbūt nereikalauja :) Brangieji vadovai, kaip bebūtų gaila, bet belieka apgailestauti už jūsų "profesionalumą" ir palinkėti daugiau neatidarinėti jokių naujų vietų. Nes daugelis tiesiog jas aplenks iš tolo..
aj kaip idomu...
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų