Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
pinigų turim, viska sumokesim
Gerai čia lanksto restoranai: "nuolat kyla algos", tai čia pretekstas kelt kainas? Reikia pakalbint virėjus kiek jiems kilo algos..
Tai normalu, kad kyla kainos ar bent suprantat kiek kainuoja islaikyti pačia kavine ar restorana bei darbuotojus..
@G
Pamirsta , svarbiausiai kiek kai nuoja islaikyti save prabangoje.
@G
Jei per vakarą apsilanko10klientu, tai pilnai suprantu kad sunku išlaikyt. Taigi problema, kad neturit klientų, tai ar maistas neskanus ar nežmoniškai brangu. Vienu žodžiu esat prasti verslininkai
Kai buvo sumažintas PVM, kainų nesumažino, o kai atstatė į pradinį lygį kainos iškarto padidėjo, kiekvienais metais viešbučiai, kavinės, restoranai ir Palanga verkia ir verkia, ar saulė , ar lietus lyja ......
Perkamoji galia taip kyla, kad žmonės nebeišgali pavalgyt kavinėj...
Pasikepu bilvių su kefyru.
Lietuviškas maisto gaminimo verslas: savininkas tik laukia milijoninio pelno, kad galėtų gyventi prabangiai kokioje Tenerifėje. Nes nu jis savininkas! Verslininkas, ponas! Nors pats nė kiaušinio išsikepti nemoka... Tuo tarpu Italijoje, Kroatijoje, Vengrijoje, Čekijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir t.t. savininkas pats pasitinka prie durų, pasodina prie staliuko, pilsto vyną ir kalbina, kepa picas, net nurinkinėja indus. Ten yra normalu dirbti pačiam. Todėl pirmiausia darbuotojai gauna padorias algas. Nes savininkas mato kaip sunku yra dirbti tokį darbą. O kadangi mato ir klientus, tai supranta, kad kosminių kainų neužsiprašysi, nes žmonės nebeišgalės įpirkti.
Kelia, 99% procentai negeba pagamint skaniau negu pats pasigamini. O normaliuose restoranuose visada buvo brangu tai ar 50 eur uz patiekala ar 60 jokio skirtumo.
Pagal Rytų filosofiją maisto kokybė priklauso nuo to kiek savo dvasios virėjas idėjo jį gamindamas. Kaip jūs galojate- kiek širdies į maisto gaminimą įdeda virėjas restorane?
Pilna pusdurnių, katrie jėda krakmolų , grietinį , purvinų kiaulienų, i da užryja degintais spirgais . Lyg negirdėję dietologų/gydytojų. O jei dar užgeria šilta vasaros degtine -----brrrrr.....Aina peklon.
@Švainys Schwein
Visiškai sutinku... Poto jie grįžta iš ligoninės arba nebegrįžta
@Švainys Schwein
Tai čilpk tu birką asile
Restoranai ir kavinės kelia kainas: brangina ir lietuvių mėgstamus cepelinus