Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Viduržiemio jūros dieta vitamino D perteklius. LT šviečianti saulė egzotika. Dar pamiršta kraujo grupes. Vilkas žolės neės.
Augalinis maistas gerokai pervertintas. Mūsų kūnas vis dar atitinka medžiotojo-rankiotojo pagal evoliuciją. Geriausiai vitaminus ir makroelementus mes galime pasisavinti iš gyvūninio maisto, be to jis labiau kaloringas ir vertingas. Daržovės ir visokie grūdai, tuo labiau ankštiniai yra pilni biologiškai žmogui nepasisavinamų vitaminų, taip pat turi daugybę blogų medžiagų, nes augalas bando gintis nuo to, kad jo nesuvalgytų, t.y. natūralus pesticidai + dar žmogaus purškiami. Taip pat medžiagos kurios jungiasi pvz su kalciu arba geležim ir trukdo jas pasisavinti. Pvz špinatuose oksalatas jungiasi su kalciu + sukelia inkstų akmenis. Visur kišami sėklų aliejai yra blogis, nes jie pilni omega 6, o tai mirtis žmogaus ląstelėms. Tas pats su papildais, mes tiesiog negalime to sintetinio š pasisavinti. Šita industrija nenori, kad mes būtume sveiki, jie nori mus gąsdinti. Kad ir cholesteroliu, nors sotieji riebalai būtini mums, iš jų formuojasi smegenys, lastelės!! Jie nori, kad valgytumėm kruopas, t.y. varguolių maistą. Ir tas pilnagrūdes, nes luobelėse pilna kenksmingų medžiagų, ir pupeles vietoj mėsos, nors baltymų beveik nepasisaviname iš jų. Ieškokit tiesos
@Charlemagne
jau baigėsi, pas.mus maiste tiek gmo ir hormonu kad jau moterys eina kariauti, furas vairuoti, ginti šeima, o vyrai suniukus augina, kaciukus ir kulinarijoje tol vietas užimta, vaiku skaičius geometriškai mažėja, vazektomijas darosi...taigi taigi...:)
@Charlemagne
Valgykit viską, tik su saiku ir nereikės blaškytis po kraštutinumus.
@Charlemagne
Pritariu šio komentaro teiginiams. Pagarba . Kodėl niekas nekelia klausimo-kodėl Lietuvoje yra leidžiama purkšti grūdines kultūras ? Kodėl į Lietuvą nepakankamai įvežama pvz. miltų iš tų šalių, kuriose yra uždraustas grūdinių kultūrų purškimas , dar laukuose esant toms grūdinėms kultūroms. ?
Mūsų protėviai, tėvai, taip valgykime mes. Labai paprastai. Kas auga mūsų daržuose ir soduose. Bulvės, morkos, burokai, kopūstai agurkai, žirniai, pupos, pupelės. Skaniausi patiekalai, pagaminti būtent iš tų daržovių.Skanaus ir būkite sveiki.
@Kaip valgė
o kur mėsa? Ir šiaip, protėviai valgė ne bulves, o ropes.
@Mhm
O mano senoliai jau valgė bulves
Straipsnio esmė ėskit pesticidus. Galėtų paviešinti kiek prie vidužmiemio jūros gyvenančių italų nevalgo makaronų, sūrio ir picos.
Norint išvengti kasdienio streso landsdergijoje teikia neturėti jokių ryšio ir nformacijos priemonių, kas praktiškai neįmanoma...
Saugausi kaip galiu,- jau keliolika metų praktiškai nežiūriu LR vlgl tvarto nupirktos TV/radijo mėšlasklaidos...
Saugausi kaip galiu,- jau keliolika metų praktiškai nežiūriu LR vlgl tvarto nupirktos TV/radijo mėšlasklaidos...
@elertė mėšlas už 80+++milijonų
Tau nepadeda, vistiek glušas.
@elertė mėšlas už 80+++milijonų
Iš tamstos komentaro to tikrai nesimato.
Pritariu šiam mokslininkui, lietuviams kategoriškai draudžiama vartoti bulves ir pieno produktus. Mes privalome gynybai skirti nuo 6 iki 9 procentų, tad galime prie cukraus mokesčio, taip pat apmokęstinti akcizų bulves ir pieno produktus, kaip sakoma mes nušausime du zuikius: gynybai didelė pagalba ir tuo pačiu išsaugosime tautiečių sveikatą.
@BMW vairuotojas
Jei jau trokšti uogienės, medaus mokesčių pageidauk kvėpavimo mokesčio. Sportuoji moki daugiau.
@BMW vairuotojas
Jei jau trokšti uogienės, medaus mokesčių pageidauk kvėpavimo mokesčio. Sportuoji moki daugiau.
@BMW vairuotojas
Smagi ironija, gerą jumoro jausmą turi.
@Šmaikštuolis
Bybių giriasi :dddd
„Lietuviams nepatogu tai girdėti“ – mokslininkas įvardijo, kokio produkto vartojame per daug