Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Pamiršo paminėti, kad straipsnį užsakė farmacininkai
Yra atlikta nemažai tyrimų, kurie įrodo,kad labiausiai kenkia ne pats cukrus, bet jo deriniai su riebalais ir miltais. Taigi, blogiausias maistas- tai spurgos, tortai, pyragai ir pan.
@Žinovė
nei cukrus, ,nei deriniai, o jų kiekis kilogramais.
Pastebėjau, kad vakare suvalgius saldumynų, labai pagerėja miegas.
Mano giminaitės tėvelis kasdien vartotadavo daug cukraus ( keli šaukšteliai cukraus arbatoje, maiste) ir išgyveno virš 100 metų. Skaičiau, kad gliukozė būtina smegenų veiklai.
Kiek sumokejo siai poniai uz reklama cukraus gamintojai?!
Nu bet taip meluoti, aiškiai nupirktas straispnis. Vėžinės ląstelės minta tik cukrumi ir tai jau žinoma visiems senai, ir visi tie tyrimai, kurių sako nėra, jie yra, ir jie visi patvirtina cukraus žalą. Aukšas cholesterolis, kraujagyslių ligos, visa tai ir nuo cukraus...antsvoris, padidėjęs spaudimas, čia ir nuo cukraus. Nu kaip taip galima meluoti.
@cukrus
O gal nuo nuolatinio streso? Cukrus stresą sumažina.
@cukrus
Gal labiau reiktų rūpintis tuo, kas lemia vėžio ląstelių atsiradimą, o ne cukrumi, kuriuo jos minta po to, kai jau atsirado?
@cukrus
Kai smegeninė prikrauta mažaraščių prasimanytų kvailų pasakų apie "cukrusbaltojimirtis", normalus straipsniukas atrodo melas.
maziau klausykit lietuvos specialistu, pilna moksliniu tirimu kaip kenkia pridetinis cukrus, o ji sako nera tirimu
Nededu pačio cukraus papildomai i kava arbata ar kitur, nes jo pakankamai yra visuose produktuose. Dabar. Kas pasakys vaikystej kai skaniausias desertas buvo batonas sviestas ir cukrus ant viršsus XD arba bobutės pardavinėjami cukrinės saldainių lazdelės, gaideliai. Pakrauptu siandieniniai specialistai ir vaiku teises iškviestu. Man kosmosas yra tai kad tuomet vaikai buvo sveikesni palyginti su dabartiniais. Kiek dabar aplinkuj pažiūriu, kas turi alergija,kas serga pastoviai, Nutuke ir pan. Kodėl? A
@Bet kiek cukraus buvo vaikystėj oho
seniau nebuvo palmiu aliejaus, nebuvo perdibtu riebalu ir visokiu skiedikliu, skonio surisikliu, skonio stabilizatoriu ir kitu n++ produktu, nebuvo to, ko nebuvo.
@taip taip
Siaip tai sovietiniais laikais buvo ir konservantai, stabilizatoriai ir dedami buvo is akies nereguliuojant. Paskaityk tu laiku kalkuliacines korteles saldumynu, desru gaminimo procesus cehuose. I desra isvis pilna chemijos pildavo. Dar 1954m.pilna e buvo dedama, tik tada niekas e nevadino ir net nerase etiketeje, gost uzdedavo ir viskas. Kas cechuose dirbo maisto pramonej daug ko nevalgydavo net.
@taip taip
tipo margarino nebuvo?? margarina isrado 1869 metais. Natrio nitritas E250 taip pat 100 metu kaip naudojamas, Kalio salietra E252 nuo viduramziu
@taip taip
Skaičiau, kad sovietų okupacijos laikais buvo pesticidas DDT-juo kaime kartais barstydavo kopūstus nuo kirmėlių, taip pat patalynę nuo blusų ir blakių.Maišeliai sukrauti atvirai... Paskui buvo susigriebta, kad tai baisus nuodas,uždraudė, bet pasekmės, matyt liko...
Paskaičius komentarus bei diskusijas apima euforija.Labai dėkoju už praskaidrintą nuotaiką ,lapkričio mėnuo prašvito ,varnos sučiulbėjo ,Lietuvos Marytės cukrų čiulpt pradėjo.
viską galima valgyt tik su saiku,mano tėvai ir močiutė buvo ilgaamžiai ir saldžiai valgydavo kas dieną,visada buvo priviirta kibirai uogienių,saldi arbata kasdien,pyragus kas savaitę kepdavo
REKLAMA
REKLAMA
Gydytoja sklaido mitus apie cukrų: tai šiandien yra labai demonizuojamas produktas, o be reikalo