Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Labas fantazuotojau. Gal man ir kitiem pradėti rašyti receptus... paslepk savo riebų veiduka užsiimkite gerais dalykais. Negi daugiau nieko nesugebi...
taip savo receptas - glušau - receptai persiduoda kartom , o asiol ant Lietuvos
O šašlykas,kur druska?Bus kaip kepta varlė be skonio,tik su medumi.
Kiek galima apie ėdalą, mulki?!?
"Gudručiai" - dėl skonio nesiginčijamasi
Viskas tom pasakita actas
@Slabodke
saukstas kilogramui mesos? ir kas tuo pasakyta? vienoje citrinoje daugiau rugsties nei saukste obuoliu acto.
Šis povaras kiaušinio neišvirtu , apsimetėlis kokiu reta .
@W
Iš kaimiečio - kaimo neišvarysi
Jei tik kur perskaitau apie actą - iškart aišku, kad toks "šefas" tik kiaulėms jovalą virti tinkamas.
darosi i lenina panasus
Prieš kepdami šaškykus pasisiokit ant jų tikrai daug skaniau bus po kepimo aš čia rimtai.
Vytaras Radzevičius atskleidė legendinį šašlykų marinatą: užsirašykite iš karto