• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Naminiai vištienos sparneliai ir skaniausias padažas su pelėsiniu VILVI Memel blue sūriu. Šis tandemas sužadins visus skonio receptorius! Žemiau rasite tobulo padažo receptą, kurį paprastai ir greitai pasigaminsite namuose.

Naminiai vištienos sparneliai ir skaniausias padažas su pelėsiniu VILVI Memel blue sūriu. Šis tandemas sužadins visus skonio receptorius! Žemiau rasite tobulo padažo receptą, kurį paprastai ir greitai pasigaminsite namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pelėsinio sūrio padažui Jums reikės:

  • 4 šaukštų Vilkyškių grietinės
  • 1/3 stiklinės Vilkyškių kefyro
  • 2-3 šaukštų smulkinto VILVI Memel blue sūrio su mėlynaisiais pelėsiais
  • saujos smulkintų šviežių krapų bei petražolių

Druskos nedėkite neparagavus. Greičiausiai jos ir nereikės, nes sūrumo padažui suteikia būtent VILVI Memel blue sūris su mėlynaisiais pelėsiais.

REKLAMA

Vištienos sparnelius marinuokite su bet kokiu šaldytuve esančiu barbekiu padažu, įpilkite truputį acto, čili padažo, česnakų miltelių ir/arba paprikos. Papildomai galima įmaišyti medaus arba klevų sirupo saldumui.

Marinuokite bent pusvalandį, kepkite 180 C orkaitėje, kol apskrunda (galima naudoti ir grilių). Valgykite su padažu ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų