Pelėsinio sūrio padažui Jums reikės:
- 4 šaukštų Vilkyškių grietinės
- 1/3 stiklinės Vilkyškių kefyro
- 2-3 šaukštų smulkinto VILVI Memel blue sūrio su mėlynaisiais pelėsiais
- saujos smulkintų šviežių krapų bei petražolių
Druskos nedėkite neparagavus. Greičiausiai jos ir nereikės, nes sūrumo padažui suteikia būtent VILVI Memel blue sūris su mėlynaisiais pelėsiais.
Vištienos sparnelius marinuokite su bet kokiu šaldytuve esančiu barbekiu padažu, įpilkite truputį acto, čili padažo, česnakų miltelių ir/arba paprikos. Papildomai galima įmaišyti medaus arba klevų sirupo saldumui.
Marinuokite bent pusvalandį, kepkite 180 C orkaitėje, kol apskrunda (galima naudoti ir grilių). Valgykite su padažu ir šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!