Burgerių restorano įkūrėjas Jonas Petraitis Petrauskas sako, kad augimas – yra ne tik tikslas, bet ir atsakas į tai, kaip šiltai buvo priimtas jų kuriamas skonis.
Pirmiesiems 50 lankytojų išdalins nemokamus burgerius
„Mums tiesiog pasisekė – mūsų burgeriai rado savo vietą vilniečių širdyse. Tai įkvepia toliau kurti ir dalintis tuo, ką mėgstame. Todėl plečiame šeimą su antra vieta Kauno gatvėje ir nekantraujame pasidalinti skoniu su visais“.
Visa ši istorija prasidėjo nuo pašėlusių burgerių paieškų: Jonas su verslo partneriais keliavo po Jungtinę Karalystę ir JAV, ragavo dešimtis burgerių, analizavo jų sudėtį, struktūrą, skonius.
Po daugybės bandymų gimė burgerių restorano filosofija – paprastas, bet kokybiškas smash burgeris, kuriame kiekvienas ingredientas turi prasmę. Viena iš sėkmės paslapčių – bulvinė bandelė, kurios receptą tobulino ne vieną mėnesį.
Kauno gatvės taškas išlaikys viską, kas padarė šiuos burgerius geidžiamais: Lietuvoje užauginta Wagyu F1 jautiena, puri bulvinė bandelė, namų gamybos agurkėliai, netikėti padažai – ir visa tai su šypsena, kurią atneša geras maistas.
Atidarymo proga pirmiesiems 50 lankytojų – nemokami burgeriai. Bus ir muzika, ir griliaus dūmas, ir dar viena priežastis paklaidžioti Naujamiestyje.
Pirmasis burgerių restoranas Šeimyniškių gatvėje jau tapo ta vieta, į kurią grįžtama. O nuo šiol – kažkur tarp Halės turgaus ir naujamiesčio žingsnių – dar viena stotelė tikram burgerių entuziastui.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!