• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu namuose turite bulvių, o vakare planuojate žiūrėti filmą ar praleisti laiką gerų draugų kompanijoje, nepamirškite pasiruošti užkandžių. O tam puikiai tiks greitai ir lengvai pagaminami bulvių traškučiai. Receptu su skaitytojais dalinasi tinklaraščio „Kartą virtuvėje" autorė. 

5

Jeigu namuose turite bulvių, o vakare planuojate žiūrėti filmą ar praleisti laiką gerų draugų kompanijoje, nepamirškite pasiruošti užkandžių. O tam puikiai tiks greitai ir lengvai pagaminami bulvių traškučiai. Receptu su skaitytojais dalinasi tinklaraščio „Kartą virtuvėje" autorė. 

REKLAMA

Tinklaraščio autorė rekomenduoja pamiršti visus nusibodusius bulvinius patiekalus ir išnaudoti laiką virtuvėje užkandžiams.

„Įprastus cepelinus, bulvių plokštainius, bulvinius blynus atidėkime savaitei ir pasilepinkime naminiais šviežių bulvių traškučiais.

Šiuos traškučius labai mėgsta mano vyras. Pirktinių jis nevalgo iš principo, tad nieko kito nelieka, kaip tik lepinti jį naminiais", – pasakoja ji. 

Dubenėliui traškučių reikės:

2 bulvės; druskos; aliejaus virimui;

Gaminimas:

Bulves nuskutame, nuplauname. Tuomet su bulvių skustuku skutame skersai arba išilgai griežinėlius (jie būna labai ploni).

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvieną jų nusausiname popieriniu rankšluosčiu iš abiejų pusių. Dedame po kelis į verdantį aliejų ir kepame, kol apskrunda.

Iškepusius dedame ant popierinių rankšluosčių ar servetėlių ir apibarstome druska.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų