Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Idomu, kokius kulinarijos mokslus yra baige apžvalgininkai. Matyt tokie patys sofos eksertai kaip Užkalnis. Reiktų patiems pagaminti, tai tik pieniškų dešrelių ir išsivirtų.
Patiekalai nesiskiria sriuba kaip košė nedavirta
Negražiai pateiktas maistas ir matosi iš nuotraukų,kad apetito nekelia.
Cia restoranas ,jei aplinka kaip prastos valgyklos???????Dar net valgyklų būna gražiau įrengtų!.....o prie anties cia ne kruopos,o stambus kuskusas!!
@Koks O kuskusas ne kruopa ??? Ot žinovas :D :D
Ne joks ne Uzkalnis tas riebus katinas,ir ne vienas jis yra,o keli,vienas neršia žemaitijoj,kitas Kauno,Vlniaus pusej
Bet vistiek geriau už "pasaulio" puodų šliurpes
Aš niekur nesu valgius skanių bulvinių blynų, visur jie prisigėrę riebalų. Todėl aš kepdama visada dedu manų o ne miltų. Pagal foto ten irgi riebus blynai .ir šiaip nemačiau gundančios patiekalo:/
O man patinka kad parodo kokį nekokybiška maistą gamina restoranuose, Šaunuoliai,o tai pinigus lūpa tai tegul ir gamina kokybiškai.
Jei valgis nešviežias, tai nešviežias, o jei nepatinka, tai gal pačio bėda. Negali viskas patikti,
“Kas liečia” netinka rašyti. Barbariška (t.y. rusiška) konstrukcija.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų