Moliūgų blynelių ingredientai: moliūgas: 200 gramų (nuluptas bei sutarkuotas stambia trintuve), kiaušiniai: 1 vnt; kefyras: 200 mililitrų; kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio; miltai: 1 stiklinė; druska; aliejus (kepimui).
GAMINIMAS
Iš pradžių kiaušinį suplakame su druska, supilame kefyrą, sudedame moliūgą, gesintą sodą bei miltus. Tuomet gerai išmaišome bei kepame nedidelius blynelius (su šlakeliu aliejaus) iš abiejų pusių.
Patiekiame ir skanaujame. Galite valgyti su uogiene ir/ar grietine.
Pastebėjimas: Gavosi tikrai pasakiški blyneliai, purūs ir mikštučiai. Labai sunkiai visiems pavyko atspėti iš ko jie kepti.
Šaltinis: worldrecipes.eu/ Visko po trupinėlį