Ingredientai: 1 kg vištienos krūtinėlės; 3 morkos; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis aliejaus; 30 g sviesto; 100 ml grietinėlės; Pundelis krapų; 1 a. š. vištienos prieskonių.
Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais. Pagardiname druska, pipirais, vištienos prieskoniais. Daržoves nulupame. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome.
Troškintuve įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūną su česnaku. Daržovėms suminkštėjus sudedame vištienos gabalėlius. Pakepiname, kol vištiena šiek tiek paskrus. Morkas suskutame ir sutarkuojame.
Suberiame į troškintuvą. Pilame grietinėlę, dedame gabalėlį sviesto ir patroškiname dar apie 15 – 20 min. Pabarstome smulkintais krapais.