Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nenusišnekėk jokio marsala vyno nebuvo čia jūs prisigalvojot. Dėdavo grybus, svogūnus,aliejų saulėgrąžų kitokio nebuvo. Jokių šalavijų, gvazdikėlių druską truputį dėdavo tik į grybus.
Panašiai gamino protėviai,tik abejoju,kad dėjo muskato ir gvazdikėlių čia jau mūsų laikų išmonė
Atrodo,kaip jau kartą valgyta
O kur silkės galvą dėti nerašo ????
na jau tikrai proteviai taip negamino su sviestu ir alchogoliu,
Kas laikiosi tradicijų, bent jau Kūčių vakarui tokia silkė netinka nes naudojamas gyvulinis produktas sviestas
Kas tas "šalotinis" svogūnas??? Tokio neteko girdėt
@KAS?
... Neastrus
Tai dabar visi taip gamina kokie dar proteviai.
REKLAMA
REKLAMA
Taip silkę šventėms gamindavo mūsų protėviai: užsirašykite receptą