Laidoje Justė išdavė, kad jos didžiausia silpnybė – seviche, tunas ir antis. Pastarąją itin mėgsta ir jos sūnus Majus, todėl du kartus per savaitę dainininkė iš ūkininkų perka vištą arbą antį ir kepa ją savo sūnui.
Atvirai pasikalbėję, galiausiai jiedu persikėlė į virtuvę, kurioje kartu gamino vištieną kreminiame padaže.
Kreminė vištiena su špinatais
Reikės:
- 500 g vištienos filė;
- 100 g špinatų;
- kreminio sūrio Philadelphia su česnakais;
- 100 ml baltojo vyno;
- citrinos žievelės;
- 1 v. š. miltų;
- kelių skiltelių česnako;
- alyvuogių aliejaus;
- druskos, pipirų;
- šviežio čiobrelio.
Gaminimo eiga:
Į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus ir dedame kelias skilteles česnako. Beriame špinatus ir įpilame šlakelį vandens. Jiems apkepus, nukošiame ir leidžiame pastovėti.
Vištienos filė supjaustome labai plonais gabalėliais. Įkaitiname keptuvę su alyvuogių aliejumi, česnaku ir dedame vištienos gabalėlius. Pilame balto vyno, įtarkuojame citrinos žievelės, beriame miltų ir dedame indelį Philadelphia kreminio sūrio. Viską gerai išmaišome.
Špinatus pagardiname sviestu, rozmarinų druska ir parmezanu. Patiekiame kartu su kremine vištiena ir papuošiame šviežiu čiobreliu. Skanaus!