• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dalinuosi lengvu receptu, kuris tikrai pravers, kai nesinori stovėti prie puodų. Skonis tikrai nuostabus, nors produktai paprasti ir randami kiekvieno namuose“, – anksčiau rašė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Dalinuosi lengvu receptu, kuris tikrai pravers, kai nesinori stovėti prie puodų. Skonis tikrai nuostabus, nors produktai paprasti ir randami kiekvieno namuose“, – anksčiau rašė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 500 g vištos krūtinėlės;
  • 2 šaukštai krakmolo;
  • 1 kiaušinis;
  • Pagal skonį druskos ir pipirų;
  • Aliejaus kepimui;
  • 4 šaukštai kokybiško pomidorų padažo;
  • 2 šaukštai medaus;
  • 4 skiltelės česnako;
  • 1 aitrioji paprika;
  • 2 šaukštai ryžių acto.

Vištieną supjaustome 1 kąsnio gabaliukais, dedame į dubenį. Ten pat dedame ir krakmolą, išplaktą kiaušinį bei druską su pipirais.

Viską gerai išmaišome, kad vištiena gerai pasidengtų šia mase.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame vištieną (geriausia kepti per kelis kartus, kad vištiena nesiliestų viena prie kito) ir kepame apie 5-10 min. ant vidutinės kaitros, kad vištiena apskrustų ir iškeptų.

Į keptuvę su iškepusia vištiena dedame pomidorų padažą, išspaustus česnakus, ryžių actą, smulkintą aitriąją papriką ir medų.

Maišome kol padažas ims tirštėti. Tiekiame su ryžiais, užberiame sezamo sėklų. Skanaus!

Kviečiame atrasti naują tv3.lt turinį! Nuo šiol portale jūsų laukia kasdien nauji testai – išbandykite savo žinias ir smagiai praleiskite laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų