• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Reikia valgyti daug daržovių ir česnako, kad apsigintume lengviau nuo ligų ir virusų. Sočios, vitamingos salotos, puikiausiai tiks prie pietų kepsnio“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Reikia valgyti daug daržovių ir česnako, kad apsigintume lengviau nuo ligų ir virusų. Sočios, vitamingos salotos, puikiausiai tiks prie pietų kepsnio“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos: 4. Užtruksite iki 10 min: 4 morkos; 1 obuolys (geriau rūgštesnis); 0,7 l konservuotų žirnelių; 100 g fermentinio sūrio; 3 skiltelės česnako; 4 – 6 v. š. majonezo; Žiupsnis druskos.

Mišrainės receptas

Morkas ir obuolį sutarkuojame šiaudeliais. Česnaką pasmulkiname. Sūrį supjaustome mažais kubeliais. Nuo konservuotų žirnelių nupilame skystį. Salotas sumaišome, pagardiname druska ir majonezu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų