Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Blynai su kefyru ir mėsos faršu gavosi nevalgomi.
O man toks derinys patinka,saldu sūru,čia kiekvienam pg.skonį.
Išbandžiau šita receptą, man ir mano šeimai nepatiko. Kaip sakoma, kiekvienam pagal skonį.
Po tokių blynų su uogiene kiek teik sėdėti tolete?
@Vytautas
Receptas normalus, bruknių uogienė prie mėsos naudojama. Ji nesaldi. O kad tamstai su viduriais ne kažkas, užjaučiu. Trydalioti ir man nepatiktų
Negalima maišyti pieno produktų su mėsa. Skrandžiui "peilis". Pažiūrėkit į seniausia tautą pasaulyje -žydus. Niekada nemaišo pieno produktų ir mėsos gaminių.
@Audronei
Bėgu ieškoti zingerio, gal rasiu kur pleze besivoliojanti "lašinių kalną", jis viską papasakos apie zidokus
cia kaip silke su braskem arba kruopos su varske
Marija
Gogol - mogol kad tik mandriau pasireikšti . Visas atliekas sumeta ir gaunasi š...
Gogol - mogol kad tik mandriau pasireikšti . Visas atliekas sumeta ir gaunasi š...
@Marija
Šie blynai nuostabūs , o jūs esate prasta šeimininkė , kad net blynų nesugebame iškepti
Blynai su mesa ir uogiene??? Kazin su galva autorei viskas gerai
@Astra
Spanguolių ir bruknių uogienė tinja prie mėsos. Nežinojot ? :)
@Astra
Manau, kad su galva autorei tikrai viskas gerai, nusiraminkit.
@Astra
Aišku kad viskas gerai? Švedai visą gyvenimą teip valgo ir nedgi pūdytą, dvokiančią, tualetu smirdančią silkę! Ir jiems nieks nepriekaištauja dėl galvų ?!
@Astra
Jei neišmanote kulinarijos , tai kvailai nekomentuokite
@Astra
Jeigu esi šiuo reikalu neišprususi, nereiškia, kad tam, kuris prie mėsos patiekia bruknių uogienę, negerai su galva. Kaip tik atvirkščiai. Ta moteriškė yra puiki šeimininkė. Tai yra gero skonio pavyzdys, plačiai paplitęs tuose visuomenės sluoksniuose, kurie mėgsta ir moka gaminti. Man asmeniškai labai patinka bruknių uogienė
prie kalakuto. Dar mano močiutė gamindavo, o man jau 70. Taigi bruknių uogienė prie įvairaus ne tik mėsiško maisto - labai senas, senutėlis paprotys, einantis iš kartos į kartą. Žinoma, kurie be bulvių ir kruopų bei kiaušinienės daugiau nieko negamina, dažnai didžiai išsižioja, apie tai sužinoję. O kai kas labai greitas apdergti ko nesupranta. Tai tiek. O šiuo receptu būtinai pasinaudosiu. Turėtų būt skanu. Ačiū, kad pasidalijote. Pagarbiai
prie kalakuto. Dar mano močiutė gamindavo, o man jau 70. Taigi bruknių uogienė prie įvairaus ne tik mėsiško maisto - labai senas, senutėlis paprotys, einantis iš kartos į kartą. Žinoma, kurie be bulvių ir kruopų bei kiaušinienės daugiau nieko negamina, dažnai didžiai išsižioja, apie tai sužinoję. O kai kas labai greitas apdergti ko nesupranta. Tai tiek. O šiuo receptu būtinai pasinaudosiu. Turėtų būt skanu. Ačiū, kad pasidalijote. Pagarbiai
@.....
O blemba kokia tu sena patranka, kalakutienos gal jau neikandi?
Na česnako yra persilade
Turėtų būti labai skanu.
REKLAMA
REKLAMA
Super gardūs blynai pagal Audronę: skonis vertas 10 balų