Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Pirmiausiai jeigu plauni raugintus kopūstus, tai sunaikini vitaminus, ir taip daro tik nevykėlės šeimininkės, antra dėti bulves į raugintus kopūstus irgi vėjai gryni, nes apsitraukia rugštimi ir neišverds, ir trečia kam nuplauti rugštį ir po dėti pomidorų padažą kad parugštint, nevykusi ir nepatyrusi šeiminkė.
@Janė
Is kur tiek pykčio? :(
@Janė
Tai aplamai vitaminas C tik nevirtuose
Kopustuose ....
Kopustuose ....
@Janė
Teisingai.Aš neplaunu,o dedu iš akies neraugintų kopūstų.Raugintus kopūstus truputį nuspaudžiu ir tą rūgštelę pasilieku.Jeigu trūks rūgšties pabaigoj ją supilu į puodą.
@Janė
Pritaru
@Janė
Pritaru
@Janė
Labai negražiai elgiates menkindamos kitus,negerai pradedate jaučio metus!Sekmes Jums!Linkiu ,kad Jūsų niekas taip neižeidinetų.
@Janė
Kiekviena. Seimininke savita jei kopustai labai rugstus tai gaunasi labai astrus ir mannepatinka bet as
Tai naujiena taip troskinom kopustus pries 40 metu
@Xxx
Kvailyste, o ne receptas
Straipsnis kaip pasidaryti jovala
Isejo labai gardus :) tai gali ir neiseiti
Sotus raugintų kopūstų troškinys pagal Editą: „Išėjo labai gardus“