Reikės: 500–600 gr šviežios kiaulienos šoninės, 0,5 kg kiaulienos faršo, 1 morkos, 1 svogūno, maltos mėsos prieskonių, maltų juodų pipirų, persilado, druskos, lydyto sviesto, barbekiu padažo.
Kiaulienos šoninę supjausčiau juostelėmis ir pagardinau prieskoniais. Į kepimo formą patiesiau kepimo popierių ir ant dugno sudėjau šoninės juosteles. Keptuvėje, ant lydyto sviesto, pakepinau burokine trintuve tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytus svogūnus. Kiaulienos faršą pagardinau prieskoniais, įmaišiau apkeptas daržoves ir išmaišiau. Įdaras paruoštas.
Kiaulienis šoninę supjausčiau juostelėmis ir pagardinau prieskoniais. Į kepimo formą patiesiau kepimo popierių, ant dugno sudėjau šoninės juosteles. Ant šoninės sudėjau įdarą ir ant viršaus likusias šoninės juosteles. Viršų uždengiau folija ir pastačiau kepti į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ~ 25 min., paskui foliją nuėmiau ir dar pakepiau ~ 15 min.
Iš orkaitės išėmiau vyniotinį, jį apverčiau į kitą kepimo skardą ( su kepimo popieriumi ), sutepiau barbekiu padažu ir atgal grązinau kepti į orkaitę ~ 10–15 min.