• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinių atradimų ir kelionių po Lietuvą projektas „Maisto kelias“ tęsia savo nuotykius. Šį šeštadienį TV3 laidos vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Laurynas Suodaitis apsilankė Birštone.

Kulinarinių atradimų ir kelionių po Lietuvą projektas „Maisto kelias“ tęsia savo nuotykius. Šį šeštadienį TV3 laidos vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Laurynas Suodaitis apsilankė Birštone.

REKLAMA

O kad savaitgalis būtų dar gardesnis, išbandykite gaivių salotų receptą – skoniai nustebins net didžiausius gurmanus.

Gaivios salotos su keptais persikais, braškėmis ir graikiniu sūriu

Ingredientai:

  • Graikinis sūris „Hochland“ aliejuje su alyvuogėmis ir paprikomis;
  • 2 pak. rukolos salotų;
  • Braškės;
  • Pomidoriukai;
  • Persikai;
  • Graikiniai riešutai;
  • Balzamikas;
  • Druska;
  • Pipirai;
  • Mėta;
  • Šviežia duonelė.

Gamyba: 

Ant kepsninės apkepkite supjaustytus persikus ir riekelėmis pjaustytą duonelę. Kol šie kepa, susipjaustykite braškes ir pomidoriukus.

REKLAMA
REKLAMA

Persikams iškepus, dideliame dubenyje sumaišykite juos kartu su rukola, braškėmis, pomidoriukais, graikiniais riešutais, įdėkite „Hochland“ graikinio sūrio, alyvuogių bei paprikų, apšlakstykite viską aliejumi, kuriame buvo sūris, pagardinkite balzamiku, mėtomis, druska bei pipirais pagal skonį. Viską išmaišykite ir mėgaukitės! Skanaus!

„Maisto kelias“ – šeštadieniais, 9.00 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų