Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tikrai skanu
gal ir neblogai ,as kai kepu karstus sumustinius ,viska susipjaustau atskirai ir viska sudedu ant riekiu uzteptu sviestu visus priedus dedu su pirstais,ir jokio majonezo,tik sviestas,o kai iskepa biski kecupo ant kiekvieno paskleidziu ir maltu juoduju pipiru pabarstau,ir vuolia,su kava arbata pats tas,o tie visi variantai su sutarkuotais priedais ir sumaisytais su majonezu gal ir neblogai ir tai yra greiciau,bet as niekada nekepu majonezo,as ji tik su saltu kiausiniu valgau
Kokie gentieciai biaurus .
Jokių sumuštinių neatmenu vaikystėje. Bet puikiai menu naminės vištienos kvapą ir skonį, ant jos virtos sriubas, savus kiaulienos kumpius, dešras, vėdarus, naminę duoną, pyragus, troškinius ir mišraines. Tikrų, o modifikuotų, pripurkštų chemikalais, prišertų antibiotikais!!!
@Realiai
Auginot balkone vištas, o vonioje kiaulių?
Atrodo atpiltas turinys iš skrandžio. Tokia spalva o ne.
Ahujiena
Jau tu sumuštinių išvaizda kelia pasišlykštėjimą.
Labai skanu
REKLAMA
REKLAMA
Šie karšti sumuštiniai nukels atgal į vaikystę: skonis sužavės visus