• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šventinio Velykų stalo patiekalas – gardūs įdaryti kiaušiniai. Šis receptas tiks ir po Velykų, kai lieka kiaušinių, o valgyti įprastai jų jau nebesinori“, – sako tinklaraštininkė Rasa.

„Šventinio Velykų stalo patiekalas – gardūs įdaryti kiaušiniai. Šis receptas tiks ir po Velykų, kai lieka kiaušinių, o valgyti įprastai jų jau nebesinori“, – sako tinklaraštininkė Rasa.

REKLAMA

Reikės: Kiaušinių (kietai virtų) – 8 vnt.; Rūkytos šoninės plonai pjaustytų juostelių (pakepintų) – 4–5vnt.; Marinuotų mažų agurkėlių – 2 vnt.;  Majonezo – 1/4 puodelio(1 puodelis 240 ml); geltonųjų garstyčių – 1/2 arb.šaukštelio; Marinuotų agurkėlių skysčio – 2 arb.šaukšteliai; Druskos, pipirų – pagal skonį; Česnakų miltelių – 1/8 arb.šaukštelio; Džiovintų saldžiosios paprikos miltelių (pabarstymui).

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsusius nulupkite, perpjaukite išilgai perpus ir iš baltymų puselių išimkite trynius. Baltymų puseles išdėliokite lėkštėje.

REKLAMA
REKLAMA

Gaminame įdarą: trynius dėkite į dubenį, ir juos sutrinkite šakute. Į trynius dėkite majonezą, garstyčias, marinuotų agurkėlių skystį, berkite druską, žiupsnį pipirų, česnako miltelių ir viską gerai išmaišykite. Suberkite smulkiai supjaustytus marinuotus agurkus, išmaišykite.

Baltymų puseles pripildykite įdaru, galite tai daryti šaukšteliu, galite išspausti pro konditerinį maišelį.Užberkite kepintos šoninės gabaliukų. Papuoškite laiškiniais česnakais. Skanaus!

Šaltinis: Rasos virtuvės užrašai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų