Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kai norisi valgyti,iseitis-rasta.
Jovalas ir tiek. Mišrainė šiaip daroma iš trijų ingridiantų
@Morta
Nusisneki ekspertė atsirado " šiaip mišraine daroma iš trijų ingredientų" . Visų pirma išmok taisyklingai parašyti žodį " ingredientų" o ne ingridiantu o visų antra kad paimkime ir paprastą baltą naminę mišraine, kiek ingredientų į ją defi? Kvaiša!
Mes nuo vaikystės pripažinom tik gerus grybus,kelmučiai buvo šungrybiai.Paskaičius apie tokią mišrainę,trūksta žodžių...
@Senjorė
Kaip tik kelmuciai yra ir buvo patys geriausi grybai atsimenu tėtis juos ne virdavo o raugindavo moliniuose puoduose. Tai patys pačiais grybai ne košė, jei poniai nepatinka šie grybai tai nereiškia kad apie tokią mišraine jums trūksta žodžių
Kažkokia marmalyne ,kiaulem sert.
@Lina
Tai jus tikriausiai kiauliu serike dirbat,kad taip ismanot savo darba
@Lina
Pati kiaulė esi kad tai rašai,senai tokią mišrainę jau gamina
@Lina
Kai pagaminsi ir paragausi tik tada spręsk kam ni ginka- kiaulėms ar žmogui. Atprask ,nevykėle, kitus kritikuoti neįsitikinus ar tai verta.
nėra žodžių
prisitraukti dabar tų kokių tai kelmukiu
@Iš kur man
Pilnos parduotuvės
Marinuoti kelmuciai gali pakeisti rauginti kopustai, o skonis tas pats ir nebutinai deti marinuotas kelmuciai.
ar ne geda tokia nesamone rasyti,is viso to gaunasi kelios atskiros misraines bet vistiek kazkokia belebirda ,o cia viskas viename
@fu
Del skonio gincytis neverta.
Šią mišrainę išmokė gaminti draugė: garantuotai atsidurs ant šventinio stalo