V. Budraitytė pastebi, kad per šią pilnatį įtampa vis didės ir didės, itin suaktyvės jautresnės psichikos asmenys.
„Šio mėnesio pilnatį ypatingai suaktyvės keistuoliai, ypač – piktesni keistuoliai. Gali būti daugiau visokių pykčio priepuolių buityje, visokių negerų, agresyvių apraiškų formų. Lietuvos horoskope ši pilnatis yra gana sudėtinga“, – pažymi astrologė.
Įspėja 4 Zodiako ženklus
Be to, reikės itin atsakingai vartoti alkoholinius gėrimus, geriausia jų visai atsisakyti, nes Neptūno padėtis yra ne itin gera:
„Kuo mažiau jo vartosime, tuo būsime sveikesni ir laimingesni, mažiau turėsime nelaimingų atsitikimų.
Ypatingai reikia atsakingai žiūrėti tiems žmonėms, kurie atostogauja prie vandens telkinių, nes gali būti didesnis nelaimių kiekis negu paprastai.“
V. Budraitytė įspėja ir keturių Zodiako ženklų atstovus – jie turi būti itin atidūs visose gyvenimo situacijose pilnaties savaitę.
„Žuvys, Mergelės, Vėžiai, Skorpionai turi būti ypatingai atsargūs, atidūs, nerizikuoti, jiems ypač ši pilnatis gali pasijusti“, – įspėja ji.
Gera žinia ta, kad Ožiaragiai ir Jaučiai pajus palengvėjimą, jiems metas bus neblogas. O štai ugnies ženklams pilnatis nusimato itin sėkminga, nes Saulė šiuo metu yra jų ženkle.
Puikus metas laikytis dietos
Tačiau ne viskas bus vien blogai – per pilnatį itin palanku rūpintis savo kūno linijų tobulinimu, laikytis dietų, nes jos atsipirks su kaupu.
„Jeigu dvi-tris dienas laikosi svoris vietoje, nesijaudinkite, nes mes per pilnatį esame linkę daugiau vandens kaupti, po to ypatingai staigus efektas būna.
Efektas būna dvigubai stipresnis, negu pradėjus per jaunatį, nes delčia padaro savo, skysčiai išeina. Jei jau pradedame laikytis dietos nuo pilnaties, gauname kaip avansu apdovanojimą“, – džiugia žinia dalinasi pašnekovė.
Jei norite, kad rezultatai dar labiau džiugintų, gerkite tik vandenį ir nesijaudinkite, jei iš pradžių jis ims kauptis ir nepasišalins taip, kaip norite – maždaug penktą pilnaties dieną pajusite rezultatą, kuris maloniai nustebins.
Taip pat puikus metas suktis virtuvėje ir ruošti atsargas žiemai. Taip pat, kaip ir rūgštynes, galite konservuoti garšvas, norintiems pagerinti kraują – dilgėles.
„O kas mėgsta konservuotas rūgštynes, rekomenduoju jų nekonservuoti, o geriau nueiti pas draugus, kurie turi šviežių vynuogių lapų. Jų tikrai galima prisikonservuoti vietoj rūgštynių ir bus ir rūgštelė skani, ir tūkstantį kartų sveikiau“, – priduria V. Budraitytė.
Mėgstantiems pasivaikščiojimus gamtoje ji primena prisirinkti šlamučių, čiobrelių, soduose prisiskinti šviežių, ant naujai išleistų ūglių augančių juodųjų serbentų lapų, kurie praturtina arbatą maloniu skoniu.