Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Mes visos savo virtuvėje esame žvaigždės ,o ne Audronė ar Rita gali mums aiškinti kiek krapų, agurkų, kiaušinių ar dar kaško dėti.Aš kai paskaitau tai jūs moteris virtuvėje esate naujokės.Išmokyte iš kirvio košę virti
Jei burokėliai nemarinuoti, tai tikrai reikia šiek tiek cukraus
Boršči hot h,,, į pološči
Neturi ką veikti tai rašinėja kas y galvą šauna.
Su tokiais nagais, tikiu kad ji pirma karta mato šaltibarščius, už tai tokioms ir aiškina, kaip nulupti kiaušinį ir ką dėti į šaltibarščius, tokios tik žino kaip geriau paimti už koto
Ir jos nagai kaip barsciai.
O pagal tikra. Tai ne satibarsciai o kazkokia mamaliga ant nuotraukos .Ismokit ne vien skaniai gaminti, bet ir graziai.Jei dedat i saltsriube marinuotus burokelius dar su visu skystimu tai dekit ir grietineles bus labaiiii skanus. ....
O pagal tikra. Tai ne satibarsciai o kazkokia mamaliga ant nuotraukos .Ismokit ne vien skaniai gaminti, bet ir graziai.Jei dedat i saltsriube marinuotus burokelius dar su visu skystimu tai dekit ir grietineles bus labaiiii skanus. ....
Koše su koše valgit ,kaškaip nesiderin.
Nieko naujo
kam isradineti dvirati, jei jau jis israstas.Visi pasidaro saltibarscius taip kaip megsta, cia nebereikia patareju
Čia ne barščiai o kažkoks raudonų burokų tire
REKLAMA
REKLAMA
Rita pasidalijo skaniausių šaltibarščių receptu: išbandykite ir jūs