Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Specialistas neatskiria marinuotų agurkų nuo raugintų...
Tie rašytojiukai maisto ,geriau eitų galvos išsiplauti
Ji pati išmest reikia, isradineja dviratį per naujo, asilas.
Į baltą mišrainę dedu daug virtų morkų, o bulvių mažiau.
@Dina Morkos daug cukraus turi. Jei nevalgyti kibirais, viskas bus gerai.
Kaip galima pakeisti receptą?????Per amžius taip valgėm, o dabar " blogai".Juk ne kasdien tą mišrainę valgome....
@Egidija per Šv. Kūčias: kepti svogūnai, grybai, morkos, riebaluose virtos spurgytės, kepti kopūstai, silkė su priedais, konservuota ar kepta žuvis, kisielius ir t. t. Šioje draugijoje baltoji mišrainė gal vienas sveikesnių patiekalų?
Nuopezu pezėjimai
Nuo kada raugintas maistas tie patys agurkai blogai neberasykit tokiu veju
supratau, į mišrainę geriau įmaišyti mažiau majonezo. Sveikatos ir sėkmės Mantui
Žirneliai yra sudėtinė baltos mišrainės dalis. O rauginti agurkai yra tik gėris. Pasidomėkit prieš teigdami.
Visiškas nusikalbėjimas
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų