Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aš dar dadedu šviežios žuvies atlieku
Trąšos be smarvės. Į maišel nuo trašų juoda puse į išorę tankiai prigrūsti įvairių išravėtų žolių, gerai irr dilgėllės , nereikaingos daržovės...šiek sudrėkinti, gerai suspausti , užveržti , prispausti ir pastatyti saulėje fermentacijai. trims paroms. KVAPAS malonus. JEI ilgai - prasmirs, renkates patys, GAUTOS masės dedame trečdalį kibiro užpilame vandeniu, praplauname, laistome augalus galima ir kelis kartus ir
gėlėms, Su išspaudom mulčiuoju agurkus, pomidorus ir kt. Toliau kartoju procesą ir vėl ruošiu atliekas fermentacijai.NIEKAS VELTUI NEDINGSTA
Smirdinciu dilgėlių raugu apipilti kokį girtą istvirkusi vyrą. Labai pamačija. Yra išbandyta. O trąšos turbūt irgi.
Klaiki nesąmonė!
Laba diena.... Suomiai dare bandymus 15 m ir sumasye kad myzalo ir pelenu tirpalas musa i vienus vartus visas trasas
idomu is kur istrauke si rasini 28 gramus ir 240 mililitru vandensir per valanda bus auksinis tirpalas sveria kaip vaistus kad sakytu po 2 savaiciu laikymo gal ir gausis raugas.Samagonas ir tai rugstas daug ilgiau nors naudoja mieles .Parasius siraipsni persiskaityk ir pagalvok kokius kledesius rasai
@Tai Užplikytos dilgėlės atiduoda visus mikroelementus,todėl galimas ir toks pamaitinimo būdas.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų