Populiariai mišrainei netikėtą skonį suteiks 1 produktas: norėsite dar ir dar

Nors Kūčių vakarienė ir šv,. Kalėdos jau praėjo, netrukus į namus pasibels Naujieji metai. Ar jau galvojote, kuo nustebinsite svečius? Tinklaraštis „Samčio užrašai“ siūlo jums išmėginti populiarią ir lietuvių pamėgtą krabų lazdelių miršainę su netikėtu ingredientu - apelsinu. 

Jums reikės: 

1 apelsino, 100 gramų krabų lazdelių, 100 gramų konservuotų kukurūzų, 2 kiaušinių, 1 skiltelės česnako, 1 šaukšto majonezo, druskos, pipirų. 

Kiaušinius išverdame ir atvėsiname. Atvėsusius kiaušinius nulupame ir susmulkiname kubeliais arba galima sutarkuoti burokine tarka.

Krabų lazdeles susmulkiname kubeliais. Nulupame apelsiną ir išskirstome skiltelėmis. Nuo kiekvienos skiltelės nulupame baltas žieveles ir apelsino minkštimą supjaustome kubeliais.

Sumaišome visas sudedamąsias dalis, beriame druskos, pipirų ir išmaišome.


Rašyti komentarą...
R
Roma
2018-12-04 09:34:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
Žymiai skaniau su konservuotas ananasais vietoje apelsinų
Atsakyti
-1

I
Ilona
2018-12-08 10:19:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nežinau, man nesiderina apelsinai su kiaušiniais.
Atsakyti
0

s
saulyte
2018-12-08 00:10:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
Praejo kucios ir Kaledos?! Atsiprasau...
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų