Bus demonstruojamas Dirty Steak kepimo metodas, kuris leidžia mėgautis kepsniu, keptu tiesiogiai ant žarijų, išsaugant nepaprastą skonį ir tekstūrą, rašoma pranešime spaudai.
Enn Tobreluts: grilio meistras ir „Dirty Steak“ metodo kūrėjas
Enn Tobreluts – profesionalus virtuvės šefas pradėjo savo kelionę maisto pasaulyje dar 1996 metais, dirbdamas mėsos pardavėju Talino prekybos centre. Vėliau jis tapo mėsininku ir mėsos gamybos vadovu, o nuo 2008 m. Londone vadovavo BBQ restoranų tinklo „Bodean’s“ virtuvei.
Tobreluts ne tik plėtojo savo verslą, bet ir prisidėjo prie Estijos grilio kultūros. Jis yra tarptautinių BBQ čempionatų dalyvis ir prizininkas, taip pat „BBQ Fighters“ komandos, kuri užėmė 8 vietą pasaulyje, narys.
Nuo 2007 metų jis yra Estijos grilio draugijos vadovas ir pagrindinis „Grillfest“ renginio teisėjas. Viena iš išskirtinių Tobreluts kulinarinių naujovių – „Dirty Steak“ kepimo metodas, kuris leidžia mėgautis kepsniu, keptu tiesiogiai ant žarijų, išsaugant nepaprastą skonį ir tekstūrą. Šis metodas tapo garsus visame pasaulyje ir yra vertinamas gurmanų bei grilio mėgėjų.
Unikali gastronominė kelionė: degustacija, edukacija ir pramogos
Renginio metu dalyviai galės ragauti įvairius grilio patiekalus – nuo Iberico kiaulienos iki jūros gėrybių, o kulminacija taps legendinis „Dirty Steak“, keptas tiesiai ant žarijų.
Renginio metu, kartu su gurmaniška degustacija, Enn Tobreluts pasidalins savo žiniomis ir patirtimi. Dalyviai turės galimybę išmokti grilio paslapčių bei gudrybių tiesiogiai iš vieno geriausių šios srities specialistų. Šis renginys skirtas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems grilio entuziastams.
Linksmybės, prizai ir bendravimas su grilio ekspertais
Grand BBQ Show neapsiribos vien tik maistu. Renginio metu skambės gyva būgnų muzika, lydima šviesos efektų. Be to, svečiai galės dalyvauti įvairiuose žaidimuose ir laimėti prizus.
Po renginio visi svečiai kviečiami pasilikti neformalioje aplinkoje, kurioje galės pabendrauti su Enn Tobreluts bei su Mindaugu Kalvaičiu, „Griliai.lt“ įkūrėju, aptarti naujausias grilio įrangos ir aksesuarų tendencijas.